StoryEditor
Showbizolivera matijević

Razgovarali smo s hrvatskom Kim Kardashian: ‘Bruno Petković me voli slušati, moj najveći bakšiš u jednoj večeri bio je 5000 eura. Sve misle da sam izoperirana, a ja potpuno prirodna...‘

Piše V.P.
21. siječnja 2022. - 20:56

Olivera Matijević (32) počela je kao rokerica, a završila kao folkerica. Rođena Karlovčanka koja već 15 godina živi u Zadru gdje ju je, kaže, dovela ljubav, žari i pali diskotekama diljem Austrije, Švicarske, Njemačke i Hrvatske.

- Osjećam se kao prava Dalmatinka, ne bih mijenjala Zadar za ništa - govori.

Nedavno je snimila duet s prvim strijelcem Rijeke i HNL-a Josipom Drmićem 'Zašto mi to radiš' čiji stihovi idu: 'Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću'. Ova je pjesma pokazala Drmića u novom svjetlu, pogotovo otkako je švicarski Hrvat rekao kako je pjesma autobiografska. 

Upravo su nogometaši najvjerniji obožavatelji hrvatske Kim Kardashian, kako Oliveri tepaju mnogi mediji u regiji. Pjevala je na privatnoj zabavi našim Vatrenima, ali i Dariju Srni i Domagoju Vidi.

- Nije nikakva tajna da nogometaši slušaju narodnjake, zna se da oni to vole - kaže pjevačica koju smo pitali i tko je od njih njezin najveći fan.

- Bruno Petković me voli slušati, često je znao dolaziti u zagrebački klub Urnebes. Njega i osobno poznajem, jako je drag momak.

image
Bruno Petković
Matija Djanjesic/Cropix

S nastupima dolaze i napojnice, a najveća koju je Olivera dobila iznosila je čak 5.000 eura.

- Bilo je to u jednoj diskoteci u Austriji od veselog društva koje se malo opustilo - smije se. Korona je sad sve zaustavila, ali ne želim se žaliti. Živim isključivo od glazbe i može se zaraditi.

Zbog izazovnih fotografija na društvenim mrežama (samo na Instagramu prati je preko sto tisuća pratitelja) mnogi misle kako je često išla pod nož, međutim ona to odlučno odbacuje.

image
Olivera Matijević
Privatni Album

- Na meni je apsolutno sve prirodno, od glave do pete! Ni guza, ni grudi, ni lice... Ništa od toga nije umjetno. Jedino jednom godišnje filerima povećam usne zato što je to postalo trend. Jedno sam vrijeme pretjerala pa sam išla na razgradnju i brzo se dovela u normalno stanje. Očito samo isfrustrirane žene koje sjede doma za mobitelom ili laptopom tipkaju: 'Evo ima velika usta', 'Evo ružna je', 'Evo debela je'... Nikad u životu ne bih nekome komentirala sliku ili pisala takve poruke - zaključuje pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2022 23:40