Showbizovo morate vidjeti

Rastopila je srce Scary Spice: senzacionalan nastup 12-godišnje djevojčice oduševio Amerikance

Piše R.R.
9. lipanj 2017. - 22:42
darci

Ona ima samo 12 godina, zove Darci Lynn Farmer i na show America's Got Talent „ukrala“ je sva svjetla pozornice. Tako mlade, fantastična je kao trbuhozborac, a njena izvedba zajedno sa zečicom Petunijom bio je nezaboravan. Unatoč tremi prilikom izlaska na pozornicu i nesigurnom smiješku kada je počela svoju izvedbu ostavila je sve bez daha.

Doživjela je standing ovation publike, žiri je podigla na noge, Heidi Klum je ostala bez komentara, Howie Mandel je bio lsijepljen za sjedalicu, a poslovično hladni simon Cowell je samo prozborio kako je ovo bilo nezaboravno. Nekadašnja članica Spice Girl, Scar Spice Mel B nije pronalazila riječi kako bi se izrazila osim da ju je ova ova izvedba „rastopila“ i ne čekajuća dajnje komentare stisnula je Golden buzzer i poslala Darci u live show na opće oduševljenje gledateljstva.

Djevojčica iz Oklahoma Cityija sve je oduševila, supermodel Tyra Banks je doletjela na pozornicu kako bi zagrlila malu Darci koja se rasplakala saznavši da je u live show.

Uglavnom njen nastup zajedno sa zečicom Petunijom postao je viralni hit, nastup na službenim stranicama America's Got Talent pogledalo je 193 milijuna ljudi, na Youtube je dodatnih 20 milijuna ljudi vidjelo što se zapravo zbilo.

Evo prilike i za vas.....

 

#SHOW#VIRALNI HIT#DARCI LYNN