StoryEditor
ShowbizŽIVOT NA VAGI

Puca se pod pritiskom treninga i emocija, Danijela iz Dugog Rata: Bojim se da neću ništa izgubiti! Maca se šokirala i rasplakala kad je ugledala muža, Julija jecala zbog Ede

Piše L.L.
31. listopada 2019. - 22:20
Maca dobila poziv00

Danijela iz Dugog Rata u "Životu na vagi" nije mogla odrađivati treninge jer je i dalje bolesna, pod temperaturom.

"Svi me podržavaju, ali ja se osjećam beskorisno! Bojim se da neću ništa kilograma izgubiti jer kilogrami ne idu dolje bez napornih treninga..." - očajavala je 20-godišnja njegovateljica, koja je prije ulaska u show priznala da  joj kilogrami jako smetaju jer ne može odjenuti što poželi, srami se ići na plažu i ne voli vidjeti svoj odraz u ogledalu.

Dugoraćanka je priznala i da se boji da zbog kilograma možda nikad neće moći zasnovati vlastitu obitelj.

Maca, s druge strane, i dalje ima problem s nogom. Trenerica Maja joj je pokušala pomoći, ali je zaključila da ipak treba liječničku pomoć te je nazvala doktora.

No Maca nije ni slutila da je taj "doktor“ zapravo njezin suprug i da ju je produkcija nagradila pozivom, jer je slavila 27 godina veze sa suprugom.

Čim ga je vidjela na zaslonu ekrana, Maca je odmah počela plakati.

"Nikad nisam vidjela ljepšeg doktora!" - ustvrdila je potreseno.

Kandidati su večeras morali otrčati utrku dugu 1200 metara, a nagrada je dva kilograma prednosti na vaganju.

Julija nije bila presretna sa zadatkom, uvjerena da ga neće moći odraditi do kraja, pa ju je Edo pokušao motivirati.

Sara i Nea u suzama zbog bolova

Nakon njegovih riječi Julija je zajecala i priznala da nije u životu imala nikad takvu podršku.

Kad je počeo izazov, Julija je krenula što je brže mogla.

U jednom trenutku Plavi su prestigli Crvene, što je kod trenerice Maje izazvalo najveće oduševljenje. Do kraja izazova Plavi su stekli veliku prednost i ostvarili prvu pobjedu u velikom izazovu u sezoni.

Prije vaganja kandidati odrađuju trening koji je bio dosta težak, pa su Sara i Nea plakale od bolova. U drugom timu najviše je negodovala Mirna, koja se nikako ne slaže s Edom.

Iako je trener pokušao riješiti nelagodnu situaciju, nije mu to pošlo za rukom. Marino je čak na treningu povraćao od napora, a Mirna je također plakala na kraju.

"Moja obitelj najveći je razlog zašto ovo radim. Želim biti tu za nećaka, želim dočekati drugog nećaka. Želim ih gledati kako odrastaju. Nemam namjeru umrijeti prije vremena, jer sam većinu svog života bila idiot“ - kazala je.

#ŽIVOT NA VAGI

Izdvojeno

07. srpanj 2020 10:03