Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizPrasnuli u smijeh

Publika na Emmyjima otvoreno se izrugala Kardashianicama, situacija je bila prilično neugodna: pogledajte reakciju poznatih sestara i sve će vam biti jasno

Piše J. V.
23. rujna 2019. - 12:30

Do zasigurno najneugodnijeg trenutka na sinoćnjoj, u svakom pogledu "urednoj" dodjeli nagrada Emmy, došlo je u trenutku kada su se na pozornicu popele Kardashianke.

Dodijeljene nagrade Emmy: ove serije trenutno su u vrhu televizijskog programa, jedna je dominirala u 'ozbiljnoj' kategoriji, a povratnička komedija sve je oborila

Kim Kardashian i Kendall Jenner prezentirale su nagradu za najbolju reality TV seriju, a usred njihova govora publika ih je - ismijala. Ostatak obitelji nije se pojavio na dodjeli, što se s obzirom na ponašanje okupljenih prema najpoznatijim TC reality sestrama, pokazao kao pun pogodak.

 

No nije, kako se prolomio glas po društvenim mrežama, razlog nimalo suptilnog ismijavanja bio sami dolazak Kardashianica na dodjelu (iako danas Instagram vrvi od komentara u kojima se ljudi pitaju što su uopće tamo radile), već njihova izjava na koju je veći dio gledališta očigledno i bez imalo zadrške reagirao podsmijehom.

Naime, kako je objašnjeno više puta, razlog što su Kardashianice pozvane, krije se u jednostavnoj činjenici da se nagrade dodjeljuju i za TV program, a kao jedne među prvima u Americi, reality su veteranke stigle kao prezenterice.

No "problem" je nastao već u trenutku kad je Kim izrekla prvu rečenicu govora. "Naša obitelj iz prve je ruke naučila sve lekcije o težini reality žanra za prave ljude poput nas (...), da bi potom zaključila da su "njihove priče nefiltrirane i nenapisane", na što je publika reagirala otvorenim smijehom.

Društvene mreže danas vrve od komentara onih koji misle da su popularne TV sestre to "zaslužile". Drugi smatraju da je potez okupljenih na dodjeli "bezobziran i bezobrazan" - po reakciji Kendall Jenner očigledno je da je manekenka shvatila da je predmet poruge, što čitavu situaciju čini prilično neugodnom.

#KIM KARDASHIAN#KENDALL JENNER#DODJELA EMMYJA#NAGRADE EMMY

Izdvojeno