StoryEditorOCM
ShowbizEnergija nije bila dobra

Prvo se tužila na loš odnos s mentorom, a sad je zaobišla i finale ‘Plesa sa zvijezdama‘. Svi se pitaju zašto se Albina ipak nije pojavila u showu

Piše MOZAIK SD
30. svibnja 2022. - 15:36

Na finalu popularnog showa Ples sa zvijezdama nije se pojavila Splićanka Albina Grčić, kao ni Bojana Gregurić Vejzović i Vlatka Pokos, koja je pak ispala već u prvoj emisiji. Pobjedu su inače odnijeli Valentina Walme i brazilski model Pedro Soltz, koji je zaplakao od sreće. U velikom finalu pojavili su se i bivši natjecatelji, ali ne i tri spomenute dame: Albina, Bojana i Vlatka, prenosi story.hr.

 

Ispadanje Vlatke Pokos - kao i javni nastup rečene iseljenice u Kanadu - izazvao je brojne, podijeljene komentare. Ona sama izrazila je ogorčenost ranim ispadanjem, te žal ponajviše zbog partnera joj Matea.

 

image
NOVA TV PRESS


- On je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Maja da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao - rekla je Vlatka  prilikom ispadanja, što joj je dio domaće javnosti zamjerio.
 

Albina je pak nakon ispadanja iz popularnog showa otkrila kako se nije najbolje slagala s mentorom Mariom Ožboltom te kako je sve bila dobra gluma. Ipak, nisu se otvoreno posvađali, no energija među njima nije bila najbolja, a presing zbog nastupa dodatno je otežao zajedničko funkcioniranje, priznali su Mario i lijepa Splićanka, koja je ipak podržala nastavak showa svesrdnim "lajkanjem" snimaka na službenoj stranici, navodi story.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. prosinac 2022 18:59