StoryEditor
ShowbizNASTAVAK PRIČE

Prvi put nakon što je princ Harry javno kazao da s Williamom nije blizak kao nekoć, braća su se našla na istom događaju i sjedili su - odvojeno; kraljevska obitelj u tome ne vidi ništa čudno

Piše L.L.
10. studenog 2019. - 20:50

Prvi put nakon što je princ Harry u dokumentarnom filmu 'Harry and Meghan: An African Journey' otkrio da s bratom Williamom nije blizak kao nekoć te da se nalaze na 'različitim putevima', članovi kraljevske obitelji našli su se na istom događaju, prenosi Daily Mail.

U londonski Royal Albert Hall na 'Festival sjećanja' stigli su tako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, odnosno princ Harry i Meghan Markle kao i princ William i Kate Middleton, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea.

Ono što je privuklo najviše pažnje javnosti jest činjenica da su dva bračna para sjedila odvojeno, odnosno udaljeni jedni od drugih.

Harry i Meghan sjedili su u drugom redu iza premijera Borisa Johnsona i njegove djevojke Carrie Symonds, a William i Kate pored kraljice Elizabete II., piše Daily Mail.

Nakon što je ranije spomenuti dokumentarac ugledao svjetlo dana, izvori bliski princu Williamu kazali su za britanske medije da je vojvoda od Cambridgea 'zabrinut za brata' te da se nada da su on i Meghan u redu, a najnoviji događaj dodatno je potaknuo priče o narušenom odnosu unutar kraljevske obitelji.

 

 

Ipak, iz palače inzistiraju na tome da ovakav raspored sjedenja nije neobičan, a naglasili su i da su protekle godine sjedili na gotovo identičnim mjestima.  

Poznavatelji kraljevskih običaja prenose da su Harry i Meghan stigli odvojeno od Williama i Kate, ali da je to uobičajena procedura kada su ovakvi događaji u pitanju, piše Daily Mail.

#KRALJEVSKA OBITELJ#PRINC WILLIAM#PRINC HARRY

Izdvojeno

05. srpanj 2020 00:11