StoryEditor
ShowbizDetalji svadbe

Prvi ples, 'cupkanje' s harmonikašem i fešta do jutra: ove snimke najbolje svjedoče kakva je bila atmosfera na piru Maje Šuput, zavirite u unutrašnjost lusuznog šatora

Piše J. V.
12. svibnja 2019. - 17:01
suput_vjencanje46-110519

Budući da se vjenčanje Maje Šuput razlikuje od svih dosadašnjih javnih osoba s naših prostora, utoliko što se od prvoga do zadnjega trenutka odvijalo na društvenim mrežama, o detaljima sa svadbe uistinu ne treba previše razglabati - dovoljno je pogledati snimke koje kruže društvenim mrežama.

A kod Maje i njenoga supruga Nenada Tatarinova od tajnovitosti nismo imali ni"t". Od prve oprave, duge svjetlucave haljine boje šampanjca, preko raskošne vjenčanice koju je za mladu dizajnirao prijatelj Marko Grubnić, prvog plesa, torte i vatrometa, sve je u nekom trenutku završilo na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤ #majasuput #majadojaja #majushka

A post shared by Maja Šuput - Fan page 🔒💙😙 (@majasuput_fanpage) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤ #majasuput #majadojaja #majushka

A post shared by Maja Šuput - Fan page 🔒💙😙 (@majasuput_fanpage) on

No kako su se tek slegli dojmovi, objavljeni su i oni najsočniji detalji i videa. Kako je sve izgledalo kad je ekipa "razludila", harmonikaši se pojavili, a bend zasvirao, možete vidjeti u snimkama koje dijele uzvanici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤩🤩🤩PureLove😍😍😍

A post shared by Mediteran Nautica - Croatia (@mediterannautica) on

Osim u uvid provoda, prvoga plesa i vatrometa, dobili smo i onaj u unutrašnjost luksuznog šatora. Firma koja je Maji organizirala dekoracije u vili Meneghetti na istarskom imanju, potrudila se što reprezentativnije predstaviti svoje djelo. Izgleda u svakome pogledu bajkovito, što su požurili komenti i brojni gosti iz prve ruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🚁AS📽Aerial📸 (@as.aerial) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U dobru i zlu , od danas do zauvijek 💗💗💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 17:04