StoryEditor
Showbizdrugačija od svih

Promocija novog Danijelinog albuma ‘Neopisivo‘: živa svirka i brojni poznati gosti upotpunili predstavljanje ‘novog zvuka‘ popularne pjevačice

Piše L. L.
2. ožujka 2020. - 21:47
Damir Krajač/HANZA MEDIA

U Arena Centru, Danijela Martinović večeras je promovirala svoj najnoviji album 'Neopisivo', a veselo druženje upotpunjeno je i svirkom u živo te brojnim poznatim gostima.

Danijelin album 'Neopisivo' u prodaji je od 21. veljače,  a večeras je uz svoje prijatelje i kolege nježna pjevačica snažnog glasa promovirala i svoj novi zvuk.

"Novi zvuk - novi doživljaj - drugačija od svih", ovako je lani Danijela najavljivala svoj novi album 'Neopisivo', a pod istim nazivom lani je objavila i svoju drugu zbirku pjesama.

Album je najavila singleom 'Čovjek bez adrese', a uz Zoran Mišolongina, Danijela potpisuje koautorstvo za glazbu i tekst.

Na albumu se nalaze i neki od Danijelinih najvećih hitova poput 'Marke nemam', 'Da je slađe zaspati', 'Godinama, danima, satima' i brojne druge,  ali i neki novi zvukovi nastali u potpuno novim aranžmanima Tomislava Modrića i uz pratnju benda 'Zadnji pogon'.

Na promociji albuma u Arena Centru, uz Danijelu je izvedbe slušao i Petar Grašo te brojni poznati gosti među kojima Viktorija i Dino Rađa, Dalibor Petko te brojni drugi.

Danijela je za ovu priliku nosila kreaciju SugarFree koju potpisuju Tea Jurilj i Silvija Banovec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 12:31