StoryEditor
ShowbizSTO METARA KOMENTARA

‘Pristajem da me netko voli, a drugi ne!‘: svi ‘seciraju‘ izgled Maje Šuput, evo kako ju je ocijenila naša modna novinarka. Voditeljica ‘Supertalenta‘ bez zadrške joj je rekla svoje

22. studenog 2021. - 15:06

E, da, to je to! I ja bih takvu haljinu, uzdahnule su curice, njihove mame, a i potpisnica ovih redova kad je Maja Šuput u nedjeljnom izdanju 'Supertalenta' na Novoj TV, uz pomoć 'nosača' i kolega izašla na pozornicu u bijeloj opravi raskošnih dimenzija, mekanog 'perjastog izgleda na niz 'katova' koji su se rasprostrli po sceni baš onako kako pristoji svakoj princezi, makar ona bila samo televizijska, a ne i ona iz bajke.

Zapravo je sve to bila tv-bajka i evo, sada svi mediji bruje o tome kako je članica žirija popularnog tv-showa odnijela pozornost i kolegama iza sudačkog stola, i publici, i natjecateljima... na koncu i članovima obitelji koji su, svatko na svoj način, komentirali ovaj senzacionalni styling.

Društvene mreže su se užarile od komentara, jedni da je pretjerano, drugi da je to još jedan senzacionalan izgled popularne Maje, treći se s uzbuđenjem pitaju što nam po pitanju odijevanja još spremaju.

Za styling Maje Šuput bio je zaslužan Marko Grubnić, stilist i prijatelj pjevačice, voditeljice i članice žirija u 'Supertalentu'. Grubnić je ostvario svoju viziju, a vizija kao takva ne mora uključiti praktičnog neke oprave.

Bjelini i raskoši oprave poseban naglasak su dale duge crne rukavice, sjajno usklađene s obojanim crnim rubom na platinastoj kosi, ravno odrezanoj, pa je taj rub dodatno podvukao i uravnotežio bajkoviti 'outfit'.

- Kao i uvijek, odjenuo me Marko Grubnić koji redovno ima vizije kako bih ja trebala izgledati, a s obzirom na to da se jučer emitirala prva polufinalna epizoda, s velikim smo odmakom otišli naprijed sa stajlingom u odnosu na audicijske emisije.

Slažem se da bi ova kreacija bila dostojna finala, ali Marko je polufinale htio otvoriti s jednom raskošnom haljinom. Ovu kreaciju napravio je u suradnji sa svojim timom koji napravi haljinu, odijelo ili suknju po njegovoj želji – od izbora materijala do dizajna.

Nisam sigurna od kojeg je materijala napravljena haljina, ali znam da se radi o stotinjak metara materijala. Pozornica 'Supertalenta' je iznimno velika, a ako pogledate snimku, ja sam doslovno pokrila pola! - kazala nam je Maja Šuput.

- Marko me oblači sigurno 15 godina, ako ne i više. On je autor svake moje kreacije koje vidite na 'Supertalentu', 'TLZP-u', na koncertima i na važnim događanjima. Ukratko, Marko je autor svega što ste imali prilike vidjeti na meni u posljednjih 15-ak godina.

Pitali smo uvijek dobro raspoloženu (imali li koje vedrije lice na našim malim ekranima?) pjevačicu i voditeljicu ima li možda i sama ponekad sugestije oko svojeg izgleda.

- Osmišljavanje mog stylinga je prepušteno Marku, ja s time nemam nikakve veze. Tu i tamo se samo dogovaramo oko toga bih li voljela kratku ili dugu haljinu, ali generalno svoj outfit prvi put vidim na probi dan prije izlaska na binu, s obzirom na to da ljudi koji rade za mene u centimetar znaju moje tijelo, pa ne moram dolaziti na probe i raditi prilagodbe.

To se jedino događalo kad sam bila trudna jer mi se trbuh povećavao iz sata u sat, pa sam češće morala ići na probe. Što se tiče osmišljavanja cijelog stajlinga, vizija moje haljine ide do frizera i make-up artista koji daju svoje sugestije i usuglase se što bi najbolje išlo uz kreaciju. Ja uopće nisam dio tog dogovora, nego samo dođem i pitam – a što ćemo danas?

Ja sam doslovno iznenađena svojim izgledom, upravo koliko i gledatelji kad me vide, jer nemam vremena biti dio tog procesa, a svom timu nevjerojatno vjerujem jer su najbolji.

Dosada smo imali osam audicijskih emisija, a sve outfite možete pogledati na mom Instagramu, i jednu polufinalnu. Ostale su nam još četiri emisije do kraja, a sigurna sam da ćete biti oduševljeni. Stay tuned!

I kolikogod mi ispred malih ekrana uživamo u odmjeravanju svakog stylinga, pitamo Maju kako je njoj.

- Mislim da u vrapci na grani znaju da apsolutno uživam u tome da svaki puta budem u potpunosti drugačija. Ako pogledate moja pojavljivanja u javnosti, ona su uvijek pomalo rubna, u smislu da to što ja radim ne radi puno drugih ljudi. Ja toliko uživam u tome i da se ponovo rodim, opet bih ja bila ja, jer imam slobodu u glavi da mi nije problem ako pogriješim, ako budem rubna ili ako iznenadim.

Najgore bi mi bilo da sam dosadna, a najveća uvreda bi mi bila da netko ima indiferentan stav prema meni. Drugim riječima, pristajem na to da me netko ne voli ili da me netko voli, a vjerujte mi, najviše na svijetu volim to što radim i mogućnost koju imam da budem toliko prisutna u medijima te da svoje želje mogu vrlo javno pokazati i uživati u njihovom analiziranju, kaže Maja Šuput, a mi ćemo s nestrpljenjem čekati idući 'Supertalent'.

item - id = 1145021
related id = 0 -> 1156349
related id = 1 -> 1156311
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. siječanj 2022 20:02