StoryEditor
ShowbizApsolutni šok u 'Supertalentu'

Pribadača mu je zapela u utrobi, progutao je žarulju, ali tu nije bio kraj bizarnosti: na nastup od kojeg se 'diže želudac' stigao i doktor; 'Objašnjenje ne mogu dati'

9. prosinca 2019. - 00:12
steviestarr

Škot Stevie Starr ostavio je po drugi put u ovoj sezoni u čudu žiri i publiku nakon svog nastupa. Ponovno je gutao sve što je stigao - njegov je jedinstveni talent gutanje stvari i potom njihovo vraćanje natrag iz želuca.

O njegovu uspjehu svjedoči činjenica da je dosad gostovao u televizijskim emisijama nekih od najpopularnijih voditelja današnjice poput Jaya Lena i Jimmyja Fallona, a snimio je i nekoliko filmova poput "Managementa", "Vive Variety" i "Cirque du Soleil: Solstrom".

A u polufinalnoj emisiji je razinu šokantnosti podignuo na posve novu razinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Ovaj neobični Škot prvo je progutao žilet, a zatim je njime u vlastitoj utrobi po sredini prerezao rajčicu. No kako ne voli rajčicu, odmah je isprao usta deterdžentom od limuna. Sljedeće na redu bilo je gutanje pribadača i magneta, koje je zatim iz želuca vratio savršeno spojene. Pet pribadača stavio je u želucu na magnet i vratio ih posve suhe, baš kako ga je Maja Šuput zamolila. 

Nakon što mu je jedna od pribadača zapela u utrobi, Stevie se dosjetio kako ju vratiti - progutao je žarulju i vratio i nju!

No prava nevjerica je uslijedila kada je Stevie zatražio Majin prsten i u želucu ga zatvorio lokotićem koji je također progutao. Kasnije ga je naravno vratio i to posve suhog. Maja je ostala u apsolutnom šoku, ali joj je i laknulo, jer je njezin prsten na kraju ipak završio na sigurnom - na njezinoj ruci. 

Već je pobijedio u Njemačkoj, ali i Hrvate je prenerazio: gledatelji ostali u šoku nakon bizarnog 'povraćanja' na pozornici u 'Supertalentu'; 'Teško pada na želudac...'

"Nikada nisam vidjela ništa slično! Ovo je nešto što stvarno nikada nismo vidjeli, apsolutno fantastično!", rekla je Maja, a Martina je dodala kako je ovo doista supertalent koji ostavlja bez daha. 

"Ako ovo nije supertalent, onda stvarno ne znam što je", zaključila je Martina Tomčić.

Na Steviejev nastup stigao je i liječnik.

"Sigurno da je to jedna vještina koja je dugo trenirana, ali nekakvo objašnjenje, zaista, ja ne mogu dati", kazao je doktor po imenu Miroslav u backstageu voditeljici Miji Kovačić.

"Kad sam bio dječak, znao bih progutati svoj džeparac i potom ga vratiti", opisuje začetke svog talenta Starr. Rekao je ranije kako je tajna u kontroli mišića i biranju onoga što će progutati.

Izdvojeno

01. kolovoz 2020 13:08