StoryEditor
ShowbizIDILA U RAŽANCU

Preživjeli prepreke i gašenje kamera: par iz 'Ljubav je na selu' stao pred oltar, dobili su i djevojčicu, pogledajte kako su joj prekrasno uredili sobicu

Piše M.K.
19. ožujka 2019. - 09:43
tijan00

Dok se pratitelji posljednje sezone showa "Ljubav je na selu" još pitaju je li uopće itko od parova koji su izgovarali velike riječi i fatalno padali jedno drugome u zagrljaj ostao zajedno kad su se ugasile kamere, stiže vijest o jednom vjenčanju!

Valentina Curić i Vatroslav Tijan, "farmer" iz Ražanca pokraj Zadra, koji su se fatalno zaljubili na prvi pogled, ne samo da su ostali zajedno, nego su i vrlo brzo počeli živjeti skupa, pa su uskoro slavili činjenicu da postaju roditelji, a minulog vikenda su izgovorili i sudbonosno "da".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✍️✍️✍️?✔️???????❣️

A post shared by Valentina Kordić Tijan (@_princess_vicky2019_) on

Pratitelji njihovih objava na Instagramu sjećaju se i romantične i raskošne Tijanove prosidbe, kad je njihov stan ukrasio ružinim laticama i svijećama te na balonu ispisao "Udaj se za mene".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Valentina Kordić Tijan (@_princess_vicky2019_) on

"Dugo sam planirao zaruke. Kako je Valentina trudna, tako sam imao vremena. Očekivala je da ću je zaprositi, ali nije znala kada ni kako. Lijepo sam sve uredio i dočekao je kada je došla iz grada!" - ispričao je tada zaljubljeni Vatroslav. Otkrio je i da se Valentina rasplakala.

"Plakala je, raspekmezila se od žalosti što mora sa mnom provesti ostatak života" - smijao se Tijan.

Toliko je želio razveseliti Valentinu da je pred nju kleknuo - s dva prstena.

"Nisam znao koji će joj biti ljepši pa sam uzeo oba. Jedan joj je draži, ali nosit će oba, mijenjat će ih" - otkrio je.

Budući supružnici tada su planirali vjenčanje za 27. srpnja na plaži u Ražancu, a ono se ipak dogodilo tek u ožujku ove godine u zadarskoj Kneževoj palači.

U međuvremenu, Valentina je rodila kćerkicu Viktoriju i oduševila izgledom njezine sobice. Valentina i inače uživa u uređenju doma, a s pratiteljima na Instagramu je dijelila fotografije svih etapa radova u stanu.

Zbog želje da sve bude besprijekorno, kako pišu 24sata, zakasnila je i na vjenčanje.

"Uhvatila me užasna panika, uvijek brinem kakva će mi biti frizura ili šminka" - priznala je 26-godišnja Valentina Tijan. 

 

item - id = 594358
related id = 0 -> 615993
related id = 1 -> 549322
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 18:05