StoryEditor
ShowbizPLODNO DESETLJEĆE

Prestižno društvo u kojemu je i Luka Modrić: Fani Stipković je napravila pun pogodak preseljenjem u Madrid, ostvarila je svoje snove

Piše M.P.
5. ožujka 2021. - 11:31
Fani Stipković kompletnu je karijeru usmjerila ka nogometuArhiva/Cropix

Novinarka i televizijska voditeljica Fani Stipković sljedeće godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid, grad koji ju je ispunio i oduševio toliko da je u njemu pronašla svoj drugi dom.

Svih tih godina, kao i onih ranijih, u potpunosti je posvećena sportu, koji joj je postao svakodnevna rutina. S obzirom kako je i sama jednom istaknula - ''uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira'', ne čudi da je svoj hobi pretvorila u posao, piše Gloria.hr.

image
Srđan Vrančić/Cropix


Sport je spojila sa svojom novinarskom karijerom, koju ni na trenutak nije zapustila, što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFINOG blagoslova, u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.  

image
U društvu Tanje Dragović
Damjan Tadić/Cropix


IFFHS je početkom ove godine objavio rezultate za najbolje nogometaše, nogometašice, trenere i klubove proteklih desetljeća, a upravo će Fani, kao članica izvršnog odbora i voditeljica za odnose s javnošću IFFHS-a, biti odgovorna za uručenje nagrada, koje će se ove godine zbog COVID-19 obaviti dijelom virtualno, dijelom u klubovima.

image
Luka Modrić na utakmici Lige nacija Hrvatska - Portugal
Ante Čizmić/Cropix


U ovom prestižnom društvu, našao se i Luka Modrić, kao treći najbolji playmaker u prošlom desetljeću, ali i kao član najboljeg nogometnog tima proteklog desetljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2021 23:23