StoryEditor
ShowbizVrtoglava cifra

Prešišala nogometaše, Kanyea i ‘The Rocka‘: dok mediji pišu o urušavanju carstva Kylie Jenner, bogatašica je zasjela na vrh nove Forbesove liste

Piše PSD
5. lipnja 2020. - 17:14
Angela Weiss/AFP

Kad je riječ o obitelji Kardashian, život na visokoj nozi nije nepoznanica. Svaka od poznatih sestara iz klana našla se barem jedan put na listi najbogatijih ljudi na svijetu, no nedavno je na bogatstvo najmlađe članice, Kylie Jenner, bačena sjena.

Forbes je, naime, otkrio da je milijarderka svoje financijske izvještaje prenapuhala, pa joj u skladu s tim i povukao titulu najmlađe milijarderke na svijetu koja je svoj novac zaradila sama, a ne nasljedstvom.

No dok su mediji izvještavali kako se poslovno carstvo Jennerove, vlasnice brenda Kylie Cosmetics, urušava, Forbes je objavio još jednu listu u kojoj je na vrhu, pogađate, upravo mlada milijarderka.

Ponovno. Lista najplaćenijih celebrityja na svijetu počinje s Kylie Jenner, koja je sa zaradom od 590 milijuna dolara zasjela na prvo mjesto, gotovo tri puta prešišavši tako Kanyea Westa, inače supruga svoje starije sestre Kim. Kanye je u proteklih 12 mjeseci zaradio "samo" 170 milijuna dolara. 

Top 10 najplaćenijih celebrityja na svijetu (s najvećom zaradom u protekloj godini):

1. Kylie Jenner (590 milijuna dolara)

2. Kanye West (170 milijuna dolara)

3. Roger Federer (106.3 milijuna dolara)

4. Cristiano Ronaldo (105 milijuna dolara)

5. Lionel Messi (104 milijuna dolara)

6. Tyler Perry (97 milijuna dolara)

7. Neymar (95.5 milijuna dolara)

8. Howard Stern (90 milijuna dolara)

9. Lebron James (88.2 milijuna dolara)

10. Dwayne Johnson (87.5 milijuna dolara)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. listopad 2020 12:29