StoryEditor
ShowbizBez honorara

Prepoznajete li na ovoj fotografiji seksi glumca? Za ulogu je kompletno promijenio izgled, ispod maske je skroz 'incognito'

Piše J. V.
6. veljače 2019. - 16:01
50266124_312351812747217_3161077082582612357

Johnny Depp nedavno je potvrdio kako će igrati glavnu ulogu u filmu "Minamata", no zamolio je novinare i ostale pripadnike medija da ga tijekom snimanja u Beogradu ne ometaju - stigao je isključivo kako bi "odradio" posao, umjetnički se posvetio ulozi, a u ono malo slobodnog vremena što ostane uživao u čarima glavnog grada Srbije.

No mogao je komotno proći i bez takvih najava, budući da nije pretjerano izgledno da će ga na ulicama itko od njegovih obožavatelja, pa čak ni angažiranih fotografa, primijetiti - Depp je promijenio izgled do neprepoznatljivosti.

Kako bi što uvjerljivije iznio ulogu fotoreportera Williama Eugenea Smitha, Depp je pustio bradu, a šminkeri su ga za potrebe snimanja, čini se, dodatno "uredili" - ispod maske malo bi tko prepoznao seksi glumca.

"Johnny Depp na ovoj fotografiji s dosta make up-a, igra fotografa Eugena Smitha i priča priču o njegovu herojskom nastojanju da spriječi trovanje stanovnika živom iz jedne tvornice u malenom gradu u Japanu koji se zove Minamata. Riječ je o moćnoj priči koja se uvelike tiče današnjih problema s okolišem...", stoji na jednoj od Instagram stranica popularnog glumca.

Inače, za svog je boravka Depp odsjeo u luksuznom hotelu u kojem noćenje košta više tisuća eura, a uokolo ga stalno prate osobni asistenti, kako pišu srpski mediji. Navodno za ulogu neće dobiti honorar, pa su smještaj i ostale "sitne" pogodnosti jedino od čega će profitirati.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. ožujak 2021 18:41