StoryEditor
ShowbizNivine Jay

Preko aplikacije za upoznavanje joj ‘uletio‘ Ben Affleck, a ona ga odbila: ‘Zašto si me ‘unmatchala‘? To sam zbilja ja‘

Piše PSD
4. svibnja 2021. - 13:23

Ben Affleck (48) svojevremeno je napravio profil na aplikaciji za upoznavanje Raya, koju mahom koriste bogati i slavni zbog čega je i dobila nadimak "celebrity Tinder", a upravo ondje za oko mu je zapela atraktivna brineta Nivine Jay, piše Jutranji hr. 

Holivudski glumac i autorica knjige "Cry Baby" ubrzo su se "matchali", no kad se Ben javio virtualnoj simpatiji, ona ga je, misleći kako se radi o lažnom profilu junaka filmova "Batman v Superman: Zora pravednika" i "Argo" - "unmatchala"!

No, uporni Affleck nedugo nakon toga javio se Jay i na Instagramu. Poslao joj je autentični video u kojemu se vidi kako, očito pokušavajući potvrditi svoj identitet, izravno u kameru govori: 'Nivine, zašto si me 'unmatchala'? To sam zbilja ja'.

Nepovjerljiva ljepotica snimku je objavila na svom TikToku.

- Razmišljam o vremenu kad sam se na Rayi 'spojila' s Benom Affleckom i odbila ga jer sam mislila da je riječ o lažnom profilu... Oprosti, Ben - napisala je na društvenoj mreži, prenosi Daily Mail. 

Već godinama se priča da je Affleck prisutan na spomenutoj aplikaciji, no dosad se nije moglo sa sigurnošću tvrditi da je profil s njegovim imenom autentičan. 

Inače, aplikacija za upoznavanje Raya pokrenuta je 2015. godine i predstavljena je kao ekskluzivna platforma za upoznavanje i umrežavanje ljudi iz kreativnih industrija. Za njezino korištenje potrebno je dobiti članstvo i proći kroz rigorozan postupak provjere identiteta.

Šuška se kako se glumac Channing Tatum priključio Rayi nakon prekida s pjevačicom Jessie J, a aplikaciju je svojedobno koristila i glazbenica Demi Lovato - profil je otvorila 2016. kad se razišla s glumcem Wilmerom Valderramom.

Što se tiče oskarovca Afflecka, on se 2018. službeno razveo od kolegice Jennifer Garner s kojom ima troje djece - Violet (15), Seraphinu (12) i Samuela (9). Poslije bračnog brodoloma prvo je bio u vezi s producenticom Lindsay Shookus, a onda i s glumicom Anom de Armas. Sad se pak šuška kako miljenik žena pokušava obnoviti vezu s bivšom zaručnicom, latino divom Jennifer Lopez. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2022 18:34