StoryEditor
ShowbizTRI CURE, A JEDNA RUŽA

Pred drugu ceremoniju ruža djevojke se pretvorile u hijene i pokazale što su sve u stanju napraviti za pet minuta s Gospodinom Savršenim

11. rujna 2019. - 23:30
GS epizoda 3 (8)

Uzavrela je atmosfera među natjecateljicama Gospodina Savršenog. Bliži se još jedna ceremonija ruža, a nisu sve djevojke uspjele ostvariti kontakt s Mijom.

Svoju priliku dobila je Barbara koju je Mijo ranije pozvao na spoj. Imali su uzbudljiv dan, vozili se zip lineom, šetali Dolinom jelena, a izlet su zaključili romantičnom večerom. Barbara je bila oduševljena, ali Mijo je komentirao da, iako je Zagrepčanka zanimljiva osoba, nije kliknuo s njom.

Barbara očito nije dobila takav dojam pa se zadovoljno smješkala nakon povratka u kuću, u kojoj su ju željno iščekivale ostale natjecateljice kako bi saznale kako se provela s Mijom te jesu li se poljubili.

Gabrijela je odlučila iskoristiti ključ Mijine sobe. Dočekala ga je s doručkom, no, iskreno je odmah rekla da sve to čini kako bi dobila ružu, što je Gospodina Savršenog jako razočaralo.

 Prije druge ceremonije , djevojke su davale sve od sebe kako bi dobile spoj nasamo s Mijom, što je Samra prokomentirala zanimljivom metaforom:

 „Mi smo kao čopor hijena i svaka cura je alfa hijena iz različitog čopora i napada malog Bambija“.

S obzirom na to da su djevojke nasrtale sa svih strana, Gospodinu Savršenom nije bilo lako donijeti odluku.

„Opet mi je bilo lijepo s vama, iako nisam imao vremena sa svima popričati, ali se nadam da sam dobro odlučio“, kazao je Gospodin Savršeni i krenuo s dijeljenjem ruža.

Maja, Gabrijela i Marija ostale su posljednje, a ruža je samo jedna. Koja djevojka će dobiti željeni cvijet, doznat ćete u zadnjoj ovotjednoj epizodi Gospodina Savršenog.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 18:00