StoryEditor
ShowbizGori more

Poznati Dalmatinci uz 'vatrene': seksi podrška stiže iz Splita, sa zastavom se i 'bućnilo', a pogledajte samo kombinaciju domaće 'modne ikone'

Piše J. V.
15. srpnja 2018. - 17:53
34555424_548287848906359_2667893943219257344_n

Naravno da su i poznati Hrvati stali uz 'vatrene'. Do finalne utakmice Svjetskoga prvenstva nas dijeli nešto manje od dva sata, a društvene mreže, ako smo ikada to mogli reći, vrijeme je sada - gore! A izgaraju od kockica, crvenila, zastava i srdaca koje poznati šalju našim reprezentativcima uoči okršaja s Francuzima.

Uz obavezne "hashtagove" "vatreni" i "proudtobecroat", Instagram su preplavile navijačke objave.

"Zlatna Hrvatska... predosjećam", predosjetila je ishod fitness instruktorica Renata Lovrinčević Buljan i poslala seksi podršku iz Splita.
 


A iz Splita, barem mentalno, poslala je svu svoju ljubav i Ana Maras Harmander, koja je možda u Švedskoj odakle joj je muž, ali poruka je jasna... "Nikad ne zaboravi odakle dolaziš", poručila je u kockicama.
 


Drnišanka Ecija Ojdanić svoj je navijački šal ponijela na more, a Trogiranka Faretta Radić, svjetski poznata manekenka, sa svojom se zastavom i 'bućnula'.
 

 


I Olja Vori pozirala je u navijačkom "outfitu", na svoj način dakako. U stilu prave "fashionistice", odlučila se na znakovito zlatne hlačice i dress u bojama reprezentacije, a sve je upotpunila trakom za kosu. Neki stvarno imaju mota...
 

 

❤️#srcevatreno

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on


I zgodna Lidija Bačić Lille navija; zalegla je na zastavu i poslala dramatičnu poruku.

"Sanjamo. Vjerujemo. Molimo. Gorimo. Volimo. Drhtimo. Strepimo. Slavimo. Pobjeđujemo", nabrojala je.
 


Šibenčanin s američkom adresom, Goran Višnjić, na odmoru je u Hrvatskoj, a jedini problem mu je što krstari otočićima bez struje, pa nema gdje pogledati utakmicu. Za finale se ipak snašao, poslao je i video da dočara navijačko raspoloženje. Odgodio je sve obaveze i ostao u Njemačkoj samo kako bi pogledao utakmicu, kako je objasnio u objavi.
 

#VATRENI#GORAN VIšNJIć#ANA MARAS HARMANDER#OLJA VORI#ECIJA OJDANIć#NAVIJANJE#FARETTA RADIć#RENATA LOVRINčEVIć BULJAN#POZNATI#LIDIJA BAčIć LILLE#SP RUSIJA 2018#HRVATSKA-FRANCUSKA

Izdvojeno