StoryEditor
Showbiz‘Jesen u mom domu‘

Poznata lica na Prisavlju: predstavljanje jesenske sheme HRT-a okupilo brojne uzvanike

Piše Hina
20. rujna 2021. - 08:29

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u nedjelju navečer je na snimanju posebne emisije „Jesen u mom domu“ i službeno predstavila novu jesensku programsku shemu koja počinje u ponedjeljak, 20. rujna prikazivanjem serije “NDH” u elitnom terminu poslije 20 sati na HTV1.

Program su u televizijskom studiju “Anton Marti“ vodili HRT-ovi Robert Ferlin i Marta Šimić Mrzlečki, a posebna emisija o jesenskoj shemi,  koju su na pozornici predstavili urednici programskih odjela HRT-a, na rasporedu je u ponedjeljak, 20. rujna na HTV2 u 21 sat.

image
Uršula Tolj
Darko Tomas/Cropix


Na snimanju emisije okupili su se brojni uzvanici i protagonisti programskog sadržaja koji će se prikazivati tijekom jesenske sheme. Među njima su bili glumci, producenti i redatelji domaćih dramskih serija HTV-a – “Minus i plus“, “Mrkomir Prvi“ i “Nestali 2“, autori dokumentarnih serijala, te voditelji i zaštitna lica emisija Hrvatske televizije i Hrvatskog radija.

U plejadi poznatih lica – glumaca, redatelja i producenata - bili su i Robert Knjaz, Ognjen Sviličić, Joško LokasDušan Bućan, Ecija Ojdanić, Enes Vejzović, Iva Jerković, Snježana Tribuson, Ivan Maloča, Ankica Jurić Tilić, Ivan Kovač, Filip Križan, Igor Šeregi i brojni drugi. 

image
Darko Tomas/Cropix


Također, na predstavljanju sheme bila su i mnoga HRT-ova lica poput Zrinke Grancarić, Tončice Čeljuske, Uršule Tolj, Damira Smrtića, Nike Vincetić, Danka Družijanića, Igora Dunaja, Mladena Sirovice, Duška Ćurlića, Marka Šapita, Ivana Doriana Molnara, Nikoline Ćosić, Andreja Rašljanina, Jasmina Popović, Zlatko Turkalj i mnogi drugi.

Između predstavljanja programskih cjelina publiku su zabavljali skečevi iz lovaca iz “Potjere” Morane ZibarKrešimira Sučića Međerala, te glazbeni program pod ravnanjem Ante Gele.

image
Morana Zibar i Joško Lokas
Darko Tomas/Cropix
item - id = 1128527
related id = 0 -> 1132081
related id = 1 -> 1131680
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2021 01:15