StoryEditor
ShowbizBez jedne od glumica

Potvrđeno je! Uskoro se počinju snimati novi nastavci serije Seks i grad

Piše PSD
11. siječnja 2021. - 09:14
AFP

Nakon dugih nagađanja što će biti s potencijalnim nastavcima kultne serije Seks i grad, konačno smo dobili više informacija. Sarah Jessica Parker potvrdila je da se vraća u (dizajnerske) cipele Carrie Bradshaw!

Glumica je u nedjelju na društvenim mrežama objavila kratki video iz kojeg nam je više nego jasno da se radi o novim nastavcima iste serije koju su obožavali milijuni gledatelja, a ovoga puta prikazivat će se na HBO Max. Malo je reći da su obožavatelji van sebe od uzbuđenja, prenosi E News.

“I couldn’t help but wonder,” započinje slavnom rečenicom najpoznatije njujorške kolumnistice Sarah Jessica Parker, ”gdje su li one sada? X, SJ.” Isto je stavila i u opis video objavljenog na Instagramu.

”I samo tako, priča se nastavlja...” piše ona na svom slavnom Mac laptopu dok se na videu vrte i razne slike užurbanog New Yorka.

Cynthia Nixon i Kristin Davis također su najavu podijelile na Instagramu, naknadno je potvrđeno da će se pridružiti Parker u novoj sezoni 'Sex and the City' pod novim nazivom 'I Just Like That'. Sve tri glumice će biti i izvršne producentice showa zajedno s Michaelom Patrickom Kingom.

HBO Max je objavio u nedjelju da ćemo sada moći pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte u tranziciji od njihove komplicirane stvarnosti, životnih problema i prijateljstva u 30-ima do još složenije stvarnosti i prijateljstva u pedesetima. Polusatna serija od 10 epizoda trebala bi se početi snimati u New Yorku krajem proljeća.

Originalni Seks i grad, koji je stvorio Darren Star, a temelji se na istoimenoj knjizi Candace Bushnell iz 1997., prikazivao se šest sezona na HBO-u od 1998. do 2004. Također je iznjedrio dva igrana filma, "Sex and the City" iz 2008. i "Sex and the City" iz 2010. godine, međutim filmovi nisu uspjeli steći status serije, štoviše više puta su proglašavani najgorima.

U originalnim serijama i filmovima Kim Cattrall glumila je i Samanthu, ali je naknadno otvoreni govorila o tome da nikada neće ponoviti svoju ulogu u bilo kojem od budućih projekata, tako da se čini da će ekipa nove serije biti umanjena za jednu članicu društva.

Nagađa se da neuspjeh filmova nije glavni razlog zašto Cattrall ne želi nastaviti s projektom već neprijateljski odnosi s Parker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. veljača 2021 13:17