StoryEditor
ShowbizSuper spot

Poslušajte novu romatičnu baladu Petra Graše: svi se pitaju kome je posvetio pjesmu ‘Jel Ti Reka ‘Ko‘

Piše PSD
6. prosinca 2021. - 12:56

Petar Grašo nakon niza hitova koji su osvajali publiku i struku posljednjih godina, predstavlja dugoočekivani singl 'Jel Ti Reka 'Ko'. Radi se o mediteranskoj baladi sa snažnim i intimnim tekstom i upečatljivom interpretacijom. Pjesma se pomno 'brusila' u studiju s njegovim dobro poznatim timom, piše Jutarnji.hr.

"Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme 'Jel Ti Reka Ko', jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu", ispričao je Grašo.

Glazbu potpisuje Tonči Huljić, a iza teksta stoje Vjekoslava Huljić i Petar Grašo. Spot u režiji Vojana Koceića sniman je u dvije regije iznimno prirasle Petrovom srcu - u Istri u pitoresknom hotelu San Rocco, te na nekoliko lokacija u Splitu.

"I Istra i naravno moj Split imaju posebno mjesto u mom životu, to su moje omiljene lokacije kojima se uvijek prvo vraćam, svaka ima svoju vrstu ljepote i značenja za mene, pa sam ih tako želio zabilježiti i kroz novi spot", priča Petar.

Nova pjesma je sjajna uvertira u dvije arene koje Grašo priprema početkom sljedeće godine, 11.veljače pjevat će se u splitskoj Spaladium Areni, dok odmah nakon slijedi nastup u zagrebačkoj Areni 26.veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2022 08:16