StoryEditor
ShowbizPUCA OD PONOSA

Popularni hrvatski reprezentativac sve oduševio, fanovi sretni što im je otkrio dio intime, poručuju mu da ima obitelj iz snova. O voljenoj Miji je rekao: Naš je susret bio sudbonosan...

Piše Dolores Tolić/Gloria
29. lipnja 2022. - 16:47

Andrej Kramarić i njegova supruga Mia zacijelo su jedan od najsamozatajnijih bračnih parova u našem javnom životu, a svoju privatnost osobito cijene otkako su postali roditelji. No, proslavljeni nogometaš i napadač Vatrenih sada je napravio ustupak i na svom je Instragram profilu objavio fotku s Mijom i njihovim sinčićem Viktorom, piše Gloria.

Idilična obiteljska fotografija snimljena je na dan Viktorovog krštenja u svibnju, a jedini razlog zbog koje ju je Kramarić sada objavio je njegova intimna sreća i ponos.

Svoju objavu Andrej nije posebno komentirao već je uz fotografiju stavio samo crveno srce, no zato mu njegovi pratitelji pišu da ima najljepšu obitelj. Posebno se komentira mali Viktor čije preslatko lice njegovi roditelji do sada nisu pokazali jer je na rijetkim objavama sa tatom i mamom kameri gotovo uvijek bio okrenut leđima.

image

Prošlogodišnje vjenčanje Andreja i Mije

Ronald Goršić/Cropix
image

Prošlogodišnje vjenčanje Andreja i Mije

Ronald Goršić/Cropix

Podsjetimo, Kramarić junior u kolovozu će proslaviti godinu dana, a njegovo krštenje u svibnju u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama bilo je dvostruko slavlje. Naime, Andrej i Mia isti su dan imali i svoje crkveno vjenčanje. Civilni brak su sklopili u ožujku prošle godine, a razlog zbog kojeg onda nisu imali pravo slavlje bila je Mijina trudnoća.

U svom jedinom intimnom intervju za medije koji je uoči vjenčanja dao Gloriji, Andrej je ispričao kako je upoznao svoju suprugu, inače doktoricu veterine.

"Naš je susret bio sudbonosan. Upoznao nas je zajednički prijatelj, a Mia me osvojila na prvi pogled. Ona je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je nam je tada zaljubljeni nogometaš, koji je s Mijom prije braka bio četiri godine. Rođenje njihovog sinčića samo je produbilo njegovo divljenje i ljubav prema atraktivnoj Zagrepčanki, piše Gloria

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. kolovoz 2022 15:33