StoryEditor
ShowbizNEUMORNI ZAVODNIK

Okupljanje ‘Prijatelja‘ izvuklo na površinu burni ljubavni život Matta LeBlanca: zavodio je brojne ljepotice, ali je navodno tajno ljubio i Jennifer Aniston. Njegov je otac podijelio trač

28. svibnja 2021. - 23:00

Glumac Matt LeBlanc, koji je u "Prijateljima" nenadmašno utjelovio Joeyja za kojim su, usprkos njegovim "glupastim" ispadima i činjenici da je svemu u životu pristupao na prilično stereotipan "macho" način, žene ludjele, privatno je imao jednako uzbudljiv ljubavni život.

U kultnoj seriji, koja se u novoj sezoni vraća pred fanove, žene su pred Joeyevim osmijehom i šarmom padale "kao pokošene", a kako piše The list skoro isto tako je bilo u njegovom stvarnom životu.

Dosta djevojaka s kojima se povezivalo LeBlancovo ime bilo je 'navodno' u vezi s njim, jer on nikada nije potvrdio veze, ali nije manjkalo ni pripadnica ljepšeg spola, s kojima je bio i u službenim vezama.

image
Warner


Jedna od njih je glumica Kate Hudson (tada je imala samo 17. godina), potom Minnie Driver, playboyeva Tonya Poole, odbojkašica Gabrielle Reece, porno zvijezda Jenna Jameson, ali i još mnoštvo glumica i manekenki.

Uslijedile su i navodne veze s Brandi Glanville iz "Pravih domaćica s 'Beverly Hillsa", pa čak i sa kolegicom Jennifer Aniston.

image
S Jennifer Aniston u prizoru u 'Prijateljima'
Warner


O vezi s Jennifer (i to za vrijeme dok je ona bila u braku s Bradom Pittom!) progovorio je LeBlancov otac Paul, koji je tvrdio da mu se sin povjerio o tome, ali kako njih dvoje nisu u dobrim odnosima pitanje je što je od toga istina.

Predstavnici LeBlanca i Aniston odbacili su insinuacije.

"Jennifer nikada nije imala romantičnu ili seksualnu vezu s Mattom LeBlancom", objasnio je Anistonin publicist.

image
"Prijatelji", sezona 2002/2003
Warner


Nakon nebrojeno kratkotrajnih romansi, stigla je vijest da je Matt LeBlanc u ozbiljnoj vezi s manekenkom i glumicom Melissom McKnight.

Melissa je krasila stranice u 'Elle', 'Cosmopolitanu' i 'Vogueu', zatim se počela baviti i glumom.

Nakon samo godinu dana veze, LeBlanc i McKnight objavili su zaruke.

Vjenčanje je bilo 2003. godine na Havajima, a slijedeće godine su postali roditelji malene Marine.

Par je shrvala činjenica da je bebi dijagnosticiran rijedak moždani poremećaj, ali srećom, nakon liječenja, potpuno se oporavila.

U to vrijeme je počela pucati Mattova i Mellisina veza, a glumac se iznenada iselio iz zajedničkog doma.

Prekidu su navodno kumovale njegove prevare. Razveli su se 2006. godine.

image
Matt LeBlanc i njegova tadašnja supruga Missy McKnight 2011. za vrijeme 63. dodjele nagrada Emmy
APF


Ubrzo nakon prekida braka s Melissom McKnight, Matt LeBlanc započeo je vezu s Andreom Anders, s kojom je glumio u seriji 'Joey'.

Iako su se LeBlanc i Anders činili sretnima tijekom svoje osmogodišnje veze, par se rastao 2015. godine, nakon što je LeBlanc navodno viđen kako vara Anders na Halloween zabavi u Austinu u Teksasu.

image
Matt LeBlanc i njegova tadašnja supruga Andrea Anders na crvenom tepihu za vrijeme 65. nagrade Emmy
AFP


Matt LeBlanc je trenutno u vezi sa Aurorom Mulligan, koja je 17 godina mlađa od njega.

Aurora je rođena u County Fermanaghu, Sjevernoj Irskoj. Prije početka karijere na televiziji studirala je politiku, politologiju i pravo na Sveučilištu Liverpool.

Prije nego što se 2015. zaposlila na BBC-u, Aurora je radila i na ITV-u i na Kanalu 5. Upoznali su se na snimanju "Top Geara", na kojem je Mulligan angažirana kao producentica, a LeBlanc se pridružio kao voditelj 2016. godine u 24 epizode serijala.

Veza i dalje traje: nedavno je LeBlanc je u emisiji "The Graham Norton Show" potvrdio da on i Mulligan žive zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 23:33