StoryEditor
ShowbizDOMAĆI TALENTI

Pogledajte sjajni nastup Solinjanke Sare u Zvjezdicama, Alka čeka da je rasplače...

Piše M.K.
9. ožujka 2016. - 21:12
zvjezdice00

Četrnaestogodišnja Sara Andrić iz Solina svojom je izvedbom pjesme "Still loving you“ grupe Scorpions i zrelim nastupom od žirija izvukla pohvale, ali i konstruktivne kritike, baš zato što je toliko dobra.

"Bilo je izvanredno, ali bilo je malo nesigurnosti. Ali je bilo divno“ - kazao je Luka Nižetić.

"Kad vidimo da si već velika cura, natovarimo ti gomilu komentara jer mislimo da možeš puno toga odmah naučiti. Apsolutno zaslužuješ svih pet stolica, ali jedva čekam slušati te u budućim emisijama jer možeš još mnogo toga popraviti.

Ne zato što si loša, nego zato da budeš sve bolja i bolja..." - savjetovala je Vanna Saru, čija je izvedba osvojila sve članove žirija.

Saru je pratila ponosna mama Sandra, od koje je i naslijedila pjevački talent i koja je cijelo vrijeme bodrila kćer iz backstagea i pjevala zajedno s njom.

"Osjetio sam da je tvoj nastup nešto drugačije, vidio sam da si netko tko ima stila i hrabrosti da u moru popularne glazbe izabere nešto malo starije. Poštujem to i jako mi je drago zbog izbora i zasluženo si dobila pet stolica“ - komentirao je Sarin nastup Enis Bešlagić.

Alka Vuica u šali je dodala da Sara "ništa nije napravila dok ih ne rasplače“...

Snimku Sarina nastupa pogledajte OVDJE

 

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 12:17