StoryEditor
ShowbizUMIRALA OD SMIJEHA

Pogledajte kako su se Katy Perry u ‘Američkom idolu‘ crvene hlače raspale nasred stražnjice! Isto joj se dogodilo i prije četiri godine: nosi li ovo pjevačica namjerno preusko da izazove ‘pucanje na guzi‘?

Piše Mozaik SD
30. ožujka 2022. - 17:08

Slavnoj pjevačici Katy Perry reprizirao se nevjerojatni događaj u showu "Američki idol" - opet su joj pukle hlače nasred stražnjice!

Glazbena zvijezda i partnerica glumca Orlanda Blooma, naime, istu epizodu je doživjela prije četiri godine, a na račun nje je umirala od smijeha u društvu Lionela Ritchieja kad su gledali snimku "incidenta", da bi joj se dogodilo opet!

Ovaj put situacija se odvijala ovako:

Na snimanju showa, Katy su natjecatelji počeli nagovarati da im se pridruži u izvođenju pjesme "Teenage Dream".

Pjevačica je pristala, krenula pjevati, uživjela se i izazovno čučnula, a uske crvene hlače su se raspale na stražnjici.

Katy se nije doimala kao da je pretjerano izbačena iz takta zbog situacije, rukom je prekrila mjesto pucanja i krenula vikati da joj donesu ljepljivu traku.

Kolege iz žirija, Lionel Richie i Luke Bryan, "davili" su se od smijeha, ali su joj naravno pomogli da zalijepi pukotinu na hlačama, pa je Katy veselo nastavila paradirati s ogromnim žutim "križem" na stražnjici.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2022 23:48