StoryEditor
ShowbizSIRTAKI

Pogledajte kako Maja Šuput razbija tanjure na vjenčanju, na podu je bio kaos. Otkriveno i koliko trebate platiti da vam ta pjevačica dođe pjevati na pir

Piše MOZAIK SD
29. lipnja 2022. - 16:12

Maja Šuput Tatarinov je jako tražena pjevačica na vjenčanjima, stoga ne čudi da je zovu 'kraljica svatova'. Na ovoj snimci se nakon pjevanja dohvatila tanjura i zajedno ih razbijala s uzvanicima. Taj običaj potječe od Grka i zovu ga - sirtaki. 

Prema jednoj teoriji ovakav običaj je mogao služiti kao način da se bukom otjeraju „zli dusi“ koji nisu bili poželjni na proslavama, dok drugi tvrde da običaj vuče svoje korijenje iz sahrana. Naime, to je navodno simboliziralo novi početak, kao što i svako vjenčanje čini novi početak. 

A evo kako je to maja razbijala tanjure: 

image

I n s t a

image

I n s t a

image

I n s t a

image

I n s t a

image

I n s t a

Video možete pogledati OVDJE.

No, da bi vam Maja pjevala na piru morate izdvojiti itekakvu svotu.

Naime, upravo je Šuput jedna od najskupljih pjevačica s obzirom na to da njezin cjelovečernji nastup s bendom navodno stoji 8000 eura (oko 60 tisuća kuna), doznao je Večernji list.

No s Majom je dobra zabava zagarantirana. Anegdote sa svadbi nerijetko podijeli na društvenim mrežama. Ranije se prisjetila gospodina koji je oduševljenje činjenicom da pred njim pjeva Šuput odlučio proslaviti bizarnim plesom na podiju, pisao je Story.

'Upravo sam našla staru snimku s jednog vjenčanja i ne mogu se prestati smijati. Vidim da je vani još dan, dakle svadba je tek počela, svatovi su napravili mjesta plesaču i plesu kao da se ništa čudno ne događa, mi kao bend se čak nismo ni pogledali, a kamoli nasmijali... Kakvi profesionalci. Obožavam svoj posao, toliko stvari vidiš... Sigurno i vi poznajete nekog tko ovako pleše?!?!', opisala je Maja na Instagramu.

'Večeras sam u Vinkovcima u svatovima bila gost iznenađenja za mladenku i sve ostale goste. Mladoženja je poklonio svojoj voljenoj ženi moj nastup na dar. U dogovoru s njim morala sam u hotel ući neopaženo, odnosno NITKO nije me smio vidjeti. Kada smo došli svi svatovi su bili na istom katu gdje je i ulaz u hotel na aperitivu. Morali smo smisliti način kako doći do sobe, a da me nitko ne vidi. I onda je moj tjelohranitelj (koji me čuva posljednjih 7 godina) došao na ludu ideju i dotrčao do kombija s plahtom. Rekao mi je da se omotam u nju i da će me na ramenu odnjeti do sobe. Rekla sam mu da nema šanse, da će ljudi vidjeti da nosi živu osobu. On mi je na to samo odgovorio: 'Reći ću im da nosim pečeno janje na svadbu', navila je u opisu videa poznata pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. kolovoz 2022 14:25