StoryEditor
ShowbizO NJEMU SE PRIČA

Pogledajte kako gospođe iz komšiluka pretvara u ljepotice za naslovnice: dečko iz Doboja zasjenio sve na izboru za Miss Srbije, znate li kako zapravo izgleda?

Piše M.K.
10. listopada 2019. - 11:52
profimedia

Stefan Subotić opet je uspio privući golemu pažnju javnosti, nevjerojatni make up artist iz Doboja, koji je karijeru nastavio graditi u Beogradu, a čije transformacije gospođa iz susjedstva u raskošne ljepotice ostavljaju u nevjerici, bio je i glavna zvijezda na crvenom tepihu izbora za Miss Srbije.

Na njemu se pojavio kao visoka atraktivna plavuša u lakiranom kompletiću, koju se najviše gledalo i komentiralo, javio je Blic.

O estetici kakvu njeguje Stefan, kojeg na Instagramu prati više od 77 tisuća ljudi uvijek će se raspredati, no činjenica je da mladić svojim prstima i kistom čini čuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My world of makeup ❤️ @sephorasrbija @urbandecaycosmetics

A post shared by Cleo 🍹 (@stefansubotic_makeup) on

U izjavi za Za Blic je otkrio kako mu je i ovaj put inspiracija bila njegova vječna muza Kim Kardashian, ali i priznao da se već malo umorio od "make up preokreta", te da bi se volio predstavljati tek kao Stefan Subotić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new wig🥰😍😍 @kokonadogradnjakose #dragqueen

A post shared by Cleo 🍹 (@stefansubotic_makeup) on

A Stefan se pojavljivao u liku Michaela Jacksona, Merylin Monroe, Meghan Fox i drugih slavnih ličnosti, no ono što njegove pratitelje najviše oduševlja jest umješnost kojom je kadar svako lice učiniti glamuroznim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleo 🍹 (@stefansubotic_makeup) on

"Sve je počelo jednog dana kada mi je prijateljica predložila da je našminkam. S obzirom da znam crtati i da su mi tehnike sjenčanja u malom prstu, nije mi bilo teško i prihvatio sam se posla. Kao što sam sjenčao na papiru, pokušao sam i na očima i licu..." - ispričao je o svojim počecima.

Objasnio je i kako je oduvijek imao drugačije predmet interesa od svojih vršnjaka.

"Za razliku od svih muškaraca koji su gledali Beckhamovu frizuru i šišali se kao on, ja sam radije gledao kako je Victorija Beckham našminkana. Od Ronaldovog driblanja uvijek mi je bila zanimljivija frizura Amy Winehouse.

Umjesto kvota na kladionicama meni je bilo draže slagati boje u mislima..." - ispričao je Subotić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning ❤️💋😈

A post shared by Cleo 🍹 (@stefansubotic_makeup) on

Izdvojeno

12. srpanj 2020 21:09