StoryEditor
ShowbizRASPETLJAVA SE

Pod miljevačkom krošnjom odluka je pala, Marko je je najavio: Večeras će bit potres! Na drugom imanju zabrinuta Splićanka 'dopilotala' po kćer

Piše M.K.
1. ožujka 2019. - 10:24
rasema

Došao je trenutak da Miljevčanin Marko Skelin preko usta konačno prevali ime kandidatkinje u showu "Ljubav je na selu", kojoj je odlučio ponuditi nastavak zajedničkog života na svom imanju.

''Nema se tko što ljutiti, ali Rasema je sa sela, bolje cijepa…'', započeo je Marko, na što ga je voditeljica Marijana Batinić preneraženo prekinula upitom da "neće valjda birati ženu po tome kako cijepa?".

''Ma ne, ali ona koja je sa sela ima veću prednost pred onom koja je iz grada! Žao mi je Ksenije, ali Rasema ostaje'' - obznanio je Marko, čija se Ličanka, kako u kojem trenu, u njegovoj izvedbi zove Rasema ili Rasima, što je i njoj zabavno.

Jeste čuli kako Marko zove svoju Bosanku? Kad Miljevčanin svojoj nevjesti konačno nauči ime, može je odvest i 'prid oltar'

Kad su ostali nasamo, Marko je Rasemu izveo na večeru, pa upitao "jesi dobro najedena?" i najavio "potres koji će se dogoditi večeras".

"Ako ne večeras, onda sutra, prikosutra..." - zadovoljan je Miljevčanin, koji nije želio propustiti zahvaliti voditeljici i produkciji showa što su ga spojili s Rasemom.

''Ja sam presretan jer više nisam sam!'' - ustvrdio je Marko.

Splićanka Ksenija je, pakirajući se sa imanja, ustanovila kako ona ionako traži nekog više manekenskog tipa, elegantnijeg, pametnijeg... 

Pravi show odvijao se na drugoj farmi, onoj Istranina Borisa.

Boris je uporno pokušavao doznati od Ane Paule ima li ikakve šanse kod nje, a ona ga je svakim odgovorom besramno vrijeđala i ponižavala.

Između ostalog mu je rekla i da je bio od koristi samo kad joj je brisao tenisice od blata.

''Povrijedila me, pogodilo me to, ja sam se u nju zaljubio'' - preneraženo je govorio Boris pred kamerama, no ta nevolja, koju je bilo mučno za gledati, ubrzo je nadograđena show programom, kad je po Anu Paulu stigla majka Senka, koju su gledatelji showa također upoznali.

Premda je zacijelo bezvoljnoj Ani Paoli bilo dosta i Borisa i njegovog imanja, prikazano je kao da je majka, zabrinuta zbog Aninog neodgovaranja na pozive, promptno doletjela po nju.

"Ajmo, dosta je, idemo kući, zašto mi se nisi javljala na telefon?'' - govorila je majka Senka, te ovako stvar objasnila Borisovom djedu:

"Ja imam samo Anu i od prvog dana kad sam je rodila previše brinem samo o Ani! I njoj to smeta! Ali ja sam takva i ne mogu to promijenit!" - rezolutna je bila Splićanka koja se skrasila u Karlovcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. studeni 2020 23:20