StoryEditor
ShowbizMARKO MRKIĆ

Plesni mentor uskoro planira početi raditi na karijeri make-up influencera: ‘Moja edukacija ide pravim putem, uz mentorstvo svih žena u mom životu svakako ne može biti loše‘

Piše Michaela Ljubičić/Gloria
13. svibnja 2022. - 21:12

Kada je riječ o humoru, šarmu i beauty savjetima, ovogodišnje izdanje Plesa sa zvijezdama već odavno ima svoju zvijezdu - Marka Mrkića. Osim što su njegove pedagoško-plesne tehnike nevjerojatne, što je dokazao visokim plasmanom u posljednje dvije sezone, Marko je prilikom treninga s make-up artisticom Jelenom Perić usvojio pozamašno znanje o najnovijim beauty trendovima. Nedavno je najavio kako planira početi raditi na karijeri make-up influencera, a nama je otkrio i kako mu ide, piše Gloria.

"Moja make-up edukacija ide pravim putem, uz mentorstvo svih žena u mom životu svakako ne može biti loše. Problem je jedino kada se one ne usuglase oko trendova i ukusa pa nastanu tenzije, a ja ispadam kolateralna žrtva, a time i moji followeri koji bi mogli biti zbunjeni”, govori Marko koji priznaje kako mu dugogodišnja djevojka Antea Franjić, inače autorica digitalnih sadržaja, još nije počela pomagati u ostvarenju toga cilja, s obzirom na to da se zbog intenzivnih plesnih proba jedva stignu vidjeti.

image

Marko Mrkić i Jelena svakoga puta rasture plesni podij.

Luka Dubroja

"Iako je moja buduća karijera potentna, trenutno je na čekanju dok ne završi show. Obećavam da će prvi video biti o konturiranju, ili ove godine iznimno popularnom tantouringu”, stručno će plesač.

Marku je u prošloj sezoni Plesa sa zvijezdama partnerica bila Viktorija Đonlić Rađa s kojom je dogurao do finala te su završili na drugom mjestu, a otkrio nam je i je li mu ona podrška i ove godine.

"Mislim da Viki ozbiljno gubi puno živaca, ima tremu i stresira se prije naših nastupa. Previše puta mi je poželjela sreću i pobjedu, iako to znači jedno mjesto više nego s njom. Sad kad pročitam ovaj svoj odgovor, mislim da mi laže”, našalio se Mrkić koji se skompao i s Viktorijinim mužem, Dinom Rađom, a upitali smo ga kako ocjenjuje njegove plesne korake.

image

Marko Mrkić

Nova Tv

"Dino, osim što su mu rođendani super, već se ozbiljno priprema za iduću sezonu Plesa sa zvijezdama. Njegov teren su latinoamerički plesovi. Kao najbolje bih istaknuo senzualnu rumbu, a potom i sambu gdje iznimno vješto interpretira glazbu. Ja mu vjerojatno neću biti mentor, ali baza je svakako tu”, otkriva duhoviti plesač kojega prilikom svakog televizijskog nastupa bodri djevojka Antea, a priznao nam je kako "puno toga u životu ne bi imalo smisla da nema nju, takvu prekrasnu pored sebe.”

image

Marko Mrkić

Nova Tv

Antea navija, a Marko i Jelena svakoga puta rasture plesni podij. Iako je svaki njihov nastup vrijedan pamćenja, plesač otkriva kako su njemu bili najdraži oni prilikom kojih su plesali bečki valcer, quickstep i cha cha te poručuje: "Mislim da bi se iduće nedjelje to moglo ozbiljno poljuljat”, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2022 21:13