StoryEditor
Showbiznova uloga

Pjevačica Sia prošle je godine posvojila dvojicu punoljetnih dječaka, a sada je već baka: Najmlađi sin dobio je blizance, prestravljena sam, ali cool

Piše Ida Tomašković/Gloria
1. srpnja 2020. - 18:25
Mandel Ngan/AFP

Nakon što je nedavno konačno otkrila da je posvojila dvojicu punoljetnih dječaka, australska glazbenica Sia morat će se naviknuti i na ulogu bake, piše Gloria.

Pjevačica Sia, poznata po izvrsnoj glazbi i neobičnom modnom izričaju, prošle je godine posvojila dvojicu dječaka, no tek nedavno je otkrila da je riječ o punoljetnim osobama koje sada imaju 19 godina.

- Da, zapravo sam posvojila dvojicu sinova. Sada imaju 19 godina. Postali su prestari za dom. Jako ih volim, rekla je australska glazbenica, no tu nije kraj iznenađenjima za njezine obožavatelje.

U gostovanju na Zane Lowe's Apple Music showu Sia je ponosno rekla da je postala - baka!

- Moj najmlađi sin dobio je dvoje djece. Prestravljena sam. Ne, zapravo sam cool. Zovu me nana (baka). Pokušavam ih nagovoriti da me zovu Lovey, kao Kris Jenner, šaljivo je napisala Sia.

Tijekom intervjua Sia se također osvrnula na odluku o posvojenju, objasnivši da su njeni sinovi mogli ostati u domu do 21. godine, no htjela ih je izvući od tamo i pružiti im stabilniji život.

- Malo sam umorna od silnog istraživanja udomiteljskog sustava. Stanje u njemu nije dobro. Ne iz moje perspektive, već iz perspektive mojih sinova. Bili su u 18 različitih domova u 18 godina života, otkrila je glazbenica.

Proživljavali traumu

Iako je u početku bilo teško jer su joj sinovi često lagali, Sia je uspjela uspostaviti granice i pokazati im da se s njom mogu osjećati sigurno. "Rekla bih im da mogu napraviti nešto loše i vratiti se od kamo su i došli. Ili mogu ostati sa mnom i imati dobar život. Nemam nikakvu drugu agendu nego ljubav. Volim ih i ne želim da odu u zatvor", objasnila je Sia, čiji sinovi su iskusili veliku traumu tijekom života u domu.

- Jedan od njih mi je sve rekao i sada kao da je procvjetao. Drugi se još uvijek bori sa svojom, nadam se da će uspjeti, nada se Sia koja je do kraja svog života odlučila biti bez partnera i posvetiti se sinovima i glazbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. listopad 2020 03:38