StoryEditor
ShowbizSudbonosno da

Pipi djevojka Ana Sasso udala se treći put, njezin odabranik poznat je u liječničkim krugovima, a ona i u 58. godini blista: ‘Nikada nisam bila sretnija‘

Piše Tajana Pavlović/Gloria
28. studenog 2021. - 16:42

Bivša miss Jugoslavije nikada nije bila sretnija, a za RTL Exkluziv otkrila je kako je izrekla sudbonosno ‘da‘ kirurgu Hrvoju Tomasoviću za kojeg se do sada vjerovalo da joj je izvanbračni partner, piše Gloria. 

Bivša miss Jugoslavije i zanosna manekenka najpoznatija po reklami za sok ‘Pipi‘ iz osamdesetih, Ana Sasso u razgovoru za RTL Exkluziv otkrila je da se udala treći put. Iako javnost nije znala, bivša manekenka na vječnu ljubav se zaklela 55-godišnjem kirurgu Hrvoju Tomasoviću s kojim živi u Samoboru, a za kojeg se vjerovalo da joj je izvanbračni partner.

"Mi smo u braku, samo se to ne zna, nije nitko uspio popratiti, ali jesmo. Nikada nisam bila sretnija i zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, cijeni, voli, prati, podržava... Što da više očekujem? To je najvažnije", ispričala je bivša miss Jugoslavije koja iza sebe ima dva propala braka s Nenadom Barom Teklićem i Igorom Franceschijem.

"Ja sam nikad sretnija, nikad zadovoljnija i mislim da je to ipak većinom jedan rad mene na samoj sebi i onda vam sve postane puno jednostavnije u životu", pojasnila je poznata Splićanka.

image
Damjan Tadic/cropix

I u 58. godini Ana Sasso izgleda atraktivno, a nedavno se pojavila na izboru za Miss ljepote koji je održan u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski gdje je osvojila skulpturu akademika i profesora Petra Popijača kao žena koja je svojom bezvremenskom ljepotom i radom ostavila trajni trag, desetljećima krasila medijski prostor i bila uzor svim mladim generacijama.

Na svečanom događaju Ana se pojavila u odvažnoj uskoj baršunastoj ružičastoj haljini koja je dodatno istaknula njezinu besprijekornu liniju, za koju su, među ostalim, zaslužni i treninzi od kojih nikada nije odustala.

"Ja sam tu neodgovorna. Zna mi se dogoditi da navečer pojedem cijelu čokoladu i sutradan imam grižnju savjesti pa odradim jači trening i onda to nekako izbalansiram", istaknula je Ana koja nikada nije požalila što je napustila modeling.

"Moj životni put bio je takav da sam imala neke svoje ambicije i potrebe. Nisam se puno involvirala u svijetu modelinga, možda davno prije kad sam bila mlađa. Međutim, s godinama sam birala nešto drugačije i uopće mi ne nedostaje. Volim svoj mir i to što nisam toliko eksponirana. Uživam u životu", zaključila je Sasso.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. srpanj 2022 22:12