StoryEditor
ShowbizSaint-Tropez

Piers Morgan i supruga opljačkani posljednjeg dana ljetovanja na Azurnoj obali: otuđen im je novac i ‘šaka nakita‘, sve se zbilo dok su spavali

Piše PSD.
18. kolovoza 2020. - 10:14
Frederic J. Brown/AFP

Britanski voditelj Piers Morgan (55) i njegova supruga Celia Walden (44) opljačkani su za vrijeme ljetovanja na francuskoj Azurnoj obali, piše Daily Mail.

Ukraden im je papirnati novac iz ručne prtljage kao i "šaka nakita", kako je izjavila potresena Walden. 

"Vrlo vjerojatno su se popeli u spavaću sobu i bili na nekoliko metara daleko od nas", napisala je za The Telegraph novinarka i spisateljica koja se na ljetovanju družila i s glumačkom divom Joan Collins.

"Čim sam ušla u dnevni boravak, znala sam da nešto nije u redu. Prethodnu smo večer proveli pripremajući kuću za odjavu, a ujutro je ponovno sve bilo u neredu”, dodala je.

Lopovi su uzeli "sav novac koji su mogli naći", ali nisu dirali dokumente poznatoga para. Ukraden je i prsten koji je Morgan kupio supruzi za petu godišnjicu braka. Sve se zbilo posljednjeg dana njihova ljetovanja dok je par spavao u iznajmljenoj vili.

Policija kaže kako su provalnici najvjerojatnije pobjegli na zvuk alarma za buđenje u 6 sati ujutro. Walden ih je pozvala odmah po silasku u dnevni boravak u ranim satima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. listopad 2020 00:02