StoryEditor
ShowbizTVOJE LICE ZVUČI KAO EUROSONG

Petreković ufuran u Doris, Giuliano postaje Emilija, a Andrea presretna što je – seksi Severina

Piše PSD.
11. studenog 2014. - 14:32
U studiju supergledanog showa "Tvoje lice zvuči poznato“ sve pršti od – eurovizijskih hit songova!

Natjecatelji čije preobrazbe sa oduševljenjem gledatelji prate iz nedjelje u nedjelju za ovotjedno su izdanje u zadatak dobili – utjeloviti mahom hrvatske, ali i ponekog inozemnog natjecatelja na najšarenijoj estradnoj pozornici na svijetu.

Andrea Andrassy tako je obula crvenu haljinu, dobila predimenzionirane usne i crnu periku, te se "ufurala“ u showbizz kraljicu Severinu i njezin nastup u Ateni s pjesmom "Moja štikla“.

- Veselim se povrtaku u ženstvenost! Opet ću biti lijepa žena, to je super! – ustvrdila je Andrea, koja je minulog vikenda uspješno utjelovila Sennu M.

Baby Dooks postat će Daniel Popović, pjevat će dakako "Džuli", a fotke svjedoče njegovu laganu, ali sigurnu preobrazbu u nekadašnjeg "najzlatnijeg dečka yu pop scene“.

Minei crna perika suđena

Minea ostajke i ovo tjedna u žešćem ritmu i tamnokosa, nakon Vuce kojeg je „skinula“ prošlom turom, ovo je puta ukrajinska pobjednica na Eurosongu – Ruslana. Dobila je tako i pripadajuću tetovažu s natpisom "Wild dance“, kako se zvala i Ruslanina hit pjesma.


Minea je dobila Ruslaninu tetovažu, Jasna je utjelovila Tajči, a Baby Dook se uživljava u Daniela Popovića
Ronald će se morati pretvoriti u Sanju Doležal na Euroviziji, s pjesmom ''Ja sam za ples'', dok Mario Petreković oblači dugu bijelu haljinu i dugu crnu periku i postaje Doris Dragović, koja predstavlja Hrvatsku sa "Marijom Magdalenom“.

Jasna Palić Picukarić postaje hrvatska glazbeno-modna ikonica s početka 90.-tih, platinasta Tajči, koja je u maniri Marilynke osvojila brojna srca s pjesmom ''Hajde da ludujemo''.

Ovotjedna pobjednica Vanda Winter priprema se pak za ulogu pjevačice Loreen, a izvest će pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012.
''Euphoria''.

Giuliano se vraća u štikle i haljinu jer ga čeka interpretacija hita grupe Riva "Rock me baby", a njegov nastup budno će pratiti i sama Emilija Kokić, koja će biti gostujuća članica žirija.

PSD, FOTO: NOVA TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2021 09:24