StoryEditor
Showbiz‘KILE‘ IZ KUŽINE

‘Pekla sam kruh svaki dan, iako su pekare radile. Naravno da je vaga pokazala rezultate!‘: Sanja Doležal s kolegicama opjevala mrsku nuspojavu

Piše PSD
12. svibnja 2020. - 11:16
'Okrenuli smo se sebi i bližnjima, po stoti put shvatili koliko nam je malo potrebno...'Darko Tomaš/Arhiva/Hanza Media

Sanju Doležal, Karmelu Vukov Colić, Arijanu Čulinu i Salome zbližio je zajednički rad i nastupi s hit mjuziklom "menopauza", ali i razumijevanje oko brojnih ženskih tema i preokupacija.

I u aktualnoj pandemiji, koja je za neko vrijeme zaustavila njihove izvedbe, ostale su povezane, pa su za svoju publiku, a posebno onu koja se s ovim stihovima može lako identificirati, preradile song iz zajedničke predstave "Menopauza".

Radolfijev hit "Na bačvama vina" u njihovom je aranžmanu ponio novi naziv "Kile", a na temu kila progovorile su i same protagonistice.


"U početku sam manijakalno slušala vijesti od jutra do mraka, čistila i dezinficirala stan do iznemoglosti. Naravno, u pauzama čišćenja, kuhala, pekla kruh svaki dan, iako su pekare radile..." - priznaje Sanja Doležal, koja je radila upravo ono što je većina od nas radila.

"Naravno da je i vaga počela pokazivati prve rezultate takvih akcija..." - priznala je.

"Tako sam živjela prva dva tjedna, a onda sam odlučila smanjiti količinu vijesti, ugasila televizor. Puno čitam, kao i uvijek, samo što sada imam više vremena, pogledala sam neke dobre dokumentarce, serije, ali najviše od svega, lijepo vrijeme provodim u prirodi.

Veselim se povratku u kakvu takvu normalu, jer nisam osoba koja je navikla na preduge pauze u poslu. Ono što je dobro u svemu ovome je da smo se ponovno okrenuli sebi, najbližima, po stoti put shvatili koliko nam je malo potrebno", komentira popularna pjevačica.

Karmela Vukov Colić je također zadovoljna kako je "provela karantenu".

image
Sanja Doležal, Salome, Karmela Vukov Colić i Arijana Čulina
Mare Milin


"Odmorila sam se od ludog ritma, više se družila s djecom, naučila peći kruh od vlastitog kvasca, ispilila i obojala ogradu, pročitala puno knjiga koje su dugo čekale, počela koristiti nove platforme za snimanje emisija i naučila više cijeniti vrijednost zagrljaja...“, ocijenila je.

I Salome s ljubljanskom adresom priznaje da puno kuhala i da se to vidi na njoj.

"Doma sam slikala, čitala knjige, gledala serije, kuhala, pekla puno kruha, domaćeg, slasnog, pa se kile i vide na meni. Ali evo, sad se već neko vrijeme opet bavim sportom, idem u prirodu, na Šmarnu goru po putu koji je jako strm, pokušavam skinuti višak.

Inače, malo me je i bilo srah, kako ćemo naprijed, kako ćemo živjeti poslije korone i nadam se da se sad to lijepo smiruje i da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali".

Arijana Čulina nije mirovala dok je sve bilo prisiljeno mirovati.

„Pisala sam, slikala, pripremala novi stand up, bavila se i glazbom i tekstom, naravno uz sve druge kućanske obaveze i dani su mi bili ispunjeni.

Ipak se veselim ponovnim mogućim susretima s publikom i svojim curama iz predstave“ – ne skriva splitska glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. listopad 2020 04:12