StoryEditor
ShowbizVeliko susramlje

Pedeset nijansi nelagode: nakon godinu dana ponovno pogledajte kultni intervju Dakote Johnson i Ellen DeGeneres

Piše PSD
28. studenog 2020. - 16:38
AFP

Prošlo je godinu dana otkako je izašla možda i jedna od najkultnijih talk show emisija ikada snimljenih u kojoj je kod komičarke Ellen DeGeneres gostovala glumica Dakota Johnson. Ellen je poznata po tome što nema dlake na jeziku, a Dakoti očigledno ne smetaju neugodne situacije i sasvim joj je u redu da nastaju duge tišine u razgovoru i slično.

Bez obzira na to, nikome nije bilo za očekivati koliko će se nasmijati i kako će zatvarati oči dok njih dvije budu pričale.

Sve je započelo time da se DeGeneres požalila što nije bila pozvana na rođendan mlade glumice koja joj je odgovorila da nije znala da ona to očekuje jer nije mislila da joj je uopće draga. Nije baš uobičajeno da to netko kaže u Hollywoodskom svijetu gdje se svi jedni drugima konstantno ulizuju.

Ellen nije došla ni ove godine kada je bila pozvana, a izvukla se govoreći očiglede male laži. Dakota je tada ispričala da je šteta što nije bila jer je na rođendanu nastupala njena najdraža komičarka Tig Notaro čime je očigledno dala do znanja da joj Ellen nije najdraža. Tada se od nelagode ustala i odšetala, a kako je voditeljica nije zaustavila samo se vratila.

Naravno sve to praćeno je smijehom publike i njih samih, ali nelagoda je stvarna. Kad je Dakota i sama priznala da je ranije otišla s Elleninog rođendana izvukla se na iste laži koje je njoj Elen rekla i moramo priznati da je to bilo dosta smiješno.

Generalno ima nešto neobično u njenom ponašanju što nije tipično za mlade zvijezde zbog čega je ljudi jako vole bez obzira na to što to povremeno znači okretanje glave da ne moramo svjedočiti još jednoj njenoj neugodnoj situaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. siječanj 2021 00:18