ShowbizŽELI JOŠ DJECE

Partnera je upoznao na Instagramu, a sad radi na širenju obitelji: slavni pjevač objavio sretnu vijest, postat će tata po četvrti put

Piše I. P.
30. rujan 2019. - 19:48

Tijekom emotivnog govora na svečanoj večeri posvećenoj zaštiti ljudskih prava u Washingtonu, pjevač Ricky Martin objavio je da on i njegov partner, slikar Jwan Yosef očekuju prinovu, prenosi magazin People.  

Četrdesetsedmogodišnji pjevač na svečanosti je primio nagradu za ogroman doprinos zaštiti prava LGBTQ zajednice, a u emotivnom govoru se zahvalio svom mužu i pozdravio blizance Mattea i Valentina (11) i kćerkicu Luciju.

- Volim vas cijelim srcem, moja ste snaga, inspirirate me svaki dan, motivirate me da nastavim. Nevjerojatni ste. Također, želim obavijestiti sve prisutne da čekamo dijete. Volim velike obitelji– rekao je Martin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two exhausted parents ????? ? . Happy Valentine’s Day Jwano. So lucky to call you my husband.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 

Prošli mjesec par je prvi put objavio fotografiju djevojčice, koja je rođena na Božić 2018. godine, i to točno na Rickyjev rođendan.

U siječnju, na dodjeli nagrada Golden Globe, pjevač je nagovijestio da bi se njegova obitelj mogla proširiti.

- Želim još četiri para blizanaca. Volio bih imati velik obitelj, ali sad nije trenutak za to, imamo puno posla. Prvo trebamo dovesti svoj život u red i želimo se pripremiti za svu djecu koju planiramo imati – rekao je Martin na crvenom tepihu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La nena. . ?: @jwanyosef

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 

Martin i Yosef upoznali su se preko Instagrama i skupa su od 2016. godine. Kćer Lucia rodila se godinu dana nakon što su se vjenčali. Nju, kao i blizance, rodila je surogat majka. 

#DJECA#RICKY MARTIN