StoryEditor
ShowbizRazlog pokušaja samoubojstva

Paris Jackson i brat Prince nemaju istog oca

Piše PSD.
18. lipnja 2013. - 15:34
Paris Jackson, kćer preminulog kralja popa Michaela Jacksona, pokušala se ubiti nakon što je saznala da ona i brat Prince nemaju istog oca, navodi story.hr.

Naime, 15-godišnjakinja je navodno znala da joj Michael ne može biti biološki otac, ali je vjerovala da je nju i godinu dana starijeg Princa začeo isti muškarac. Paris je bila uvjerena da im je Debbie Rowe majka, a nepoznati muškarac otac.

Kada su joj rekli istinu Paris se slomila i pala u depresiju. Danas se nalazi u bolnici u Los Angelesu gdje je odvedena nakon što si je 5. lipnja prerezala žile na rukama i uzela veću količinu lijekova.

Ovu su joj informaciju otkrili kako bi ju pripremili na sve ono najgore što ju čeka u sudskoj parnici koju je obitelj pokojnog pjevača pokrenula protiv tvrtke za koncertnu promociju AEG, koju krive za Michaelovu smrt.

– Paris je željela vjerovati da joj je Michael otac, ali je bila svjesna toga da to ipak nije istina. Ali je bila uvjerena u to da ona i Prince dijele istog biološkog oca. Oduvijek ga je idealizirala. Kada je čula da niti to nije slučaj sve je krenulo na gore – otkrio je obiteljski prijatelj.

Paris se osjeća bolje, piše The Sun.

PSD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. kolovoz 2022 11:16