StoryEditor

Pamela Anderson gradi hotele diljem Mediterana, ali ne i u Hrvatskoj

Piše PSD.
8. studenog 2008. - 22:20

Najpoznatija Playboyeva "zečica", zanosna Pamela  Anderson, natuknula je da bi, nakon što se zahukta njen posao s ekološkim hotelom u Abu Dhabiju, sličan projekt mogla pokrenuti i u našem susjedstvu. Točnije u Crnoj Gori.

- Nekretnine su samo jedan od prijekata na kojima trenutno radim, ali je velik dio mog novca uložen u taj posao. Namjeravam otvoriti lanac hotela, od Abu Dhabija do Crne Gore - kazala je poduzetna plavuša za Metro, ne objasnivši zašto namjerava stati na pola jadranske obale...

Podsjetimo, Pamela se, kako je pisao Economictimes.com, "zaljubila u Abu Dhabi” kada je u svibnju kao humanitarka posjetila taj grad kako bi, u organizaciji fundacije "Make A Wish", pomagala siromašnima.

Tamo ju je, navodno, upravo kraljevska obitelj nagovorila da se baci na hotelijerstvo, pa se Pamela upustila u gradnju hotela koji će u svakom svom segmentu biti potpuno ekološki prihvatljiv. Između ostalog, u njima će biti zabranjena sva fosilana goriva - što je pomalo apsurdno, s obzirom da ga gradi u svjetskoj prijestolnici naftnog biznisa.

t.s.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. kolovoz 2022 04:57