StoryEditor
ShowbizDemonstrativno otišla

Pamela Anderson bijesna nakon gala večere na kojoj su sudjelovali naš Duje Ćaleta Car i njegova Adriana

Piše Hina i PSD
25. travnja 2019. - 00:46

Glumica Pamela Anderson otišla je s gala večeri nogometnog kluba Olympique iz Marseillea (OM), na kojoj se u utorak navečer prikupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseillea, nakon što je iznenada tijekom večeri 100.000 eura priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notre Dame. Anderson je, naime, u vezi s nogometašem tog kluba Adilom Ramijem.

"Sinoć smo bili na godišnjoj večeri nogometnog kluba OM kako bi pomogli u prikupljanju novca za siromašnu djecu u Marseilleu", objasnila je kanadska glumica u srijedu na Twitteru. "U tu svrhu je skupljen velik iznos i zatim je predloženo 'predivno' iznenađenje - da dio novca ide u korist obnove Notre Dame".

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla gitara Brucea Springsteena za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za djecu. "Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li otići. I otišli smo", napisala je.

 

"Sigurno bi djeci Marseilla više trebalo tih 100.000 eura nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde eura donacija nekolicine milijardera", zaključila je i navela da se nada da će OM tu donaciju uputiti tako gdje je potrebna.

Ne odgovorivši izravno Pameli Anderson, Olympique iz Marseillea je precizirao, u priopćenju objavljenom u srijedu, da je tijekom večere ukupno skupljeno 439.760 eura. Dan nakon požara pariške katedrale Notre Dame 16. travnja, američki predsjednik OM Frank McCourt je na Twitteru objavio da namjerava donirati dio prikupljenih sredstava za obnovu katedrale.

Na spomenutoj gala večeri našli su se i hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta Car (22) i njegova djevojka, diplomirana pravnica Adriana Đurđević (27) jer i ovaj nogometaš igra za Olympique iz Marseillea. 

 

Na društvenim mrežama Adriana se pohvalila fotografijom s glumicom Pamelom Anderson i njenim dečkom Ramijem te pratitelje oduševila svojim modnim odabirom. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2021 15:20