StoryEditorOCM
ShowbizNEKA ‘NAŠIH‘!

Ovoj Dalmatinki držimo fige! Tako je vrhunski skuhala u ‘Masterchefu‘, da se predsjednik žirija Stjepan nije mogao odvojiti od jela: Matea, ti nisi svjesna koliko si dobra...

Piše Mozaik SD
27. rujna 2022. - 17:02
‘Uspjela si postići da se nisam htio vratiti tu gdje sjedim, nego nastaviti jesti dok sve ne pojedem. Sve je jako dobro balansirano, tuna lijepo pečena. Od mene imaš veliko da. Ako ovako nastaviš daleko ćeš dogurati!‘ - dao joj je velike komplimente StjepanNova TV

Prvu pregaču u četvrtoj audicijskoj emisiji "Masterchefa" zaradio je Antonio Barišić koji je Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića osvojio veoma sočnom patkom sa slatko kiselim umakom.

Na audiciju je došao s bakom, kuharicom po struci koja mu je i najveća podrška.

Prilikom kuhanja za žiri, imao je jednu nepredviđenu situaciju kada nije mogao servirati umak od kruške kako je htio, pa mu je samopouzdanje palo. Unatoč nezgodi, jelo je bilo toliko ukusno da je dobio prolaz.

‘‘Napravio si sočnu patku, ukusna je. Balansi su ti dobri, ali moraš poraditi na prezentaciji. Mi smo tu da te naučimo‘‘, rekao mu je Stjepan i uručio pregaču.

A post shared by MasterChef (@masterchefhr)

19. travanj 2024 23:27