StoryEditor
Showbizfilmski partneri izbrbljali

Ove zvijezde stvarno se ne znaju ljubiti: čiji poljubac smrdi na luk, a čiji je previše slinav?

Piše PSD
12. listopada 2016. - 23:25
hudson00

Glumcima, između ostalog, plaćaju i kako bi se na velikom platnu ljubili sa svojim filmskim partnerima.

Zahvaljujući filmskoj čaroliji, ti kadrovi uvijek izgledaju seksi i romantično, ali samo snimanje scena često je potpuno druga priča, piše zimbio.com.

Na listi zvijezda koje se i ne ljube baš najbolje, našla su se neka imena koja će vas iznenaditi.

Kate Hudson

Dane Cook bio je partner glumice Kate Hudson na velikom platnu. Kada su ga pitali koji je bio njegov najgori poljubac na filmu, prisjetio se upravo onoga sa slavnom glumicom. 'Mislim da je namjerno pojela velike količine luka prije naše zajedničke scene'.

Jennifer Lawrence

Prilikom jednog intervjua glumici je postavljeno pitanje tko se bolje ljubi - Liam Hemsworth ili Josh Hutcherson. Lawrence je imala zajedničke scene s oba glumca u filmu 'Igre gladi: Plamen'. Odlučila se na diplomatski odgovor i nije rekla tko se bolje ljubi. Ipak, u razgovor se uključio Hutcherson koji se odlučio našaliti pa je rekao da su njeni poljupci pomalo 'slinavi'. Ipak, nije zvučalo kao da se žali.

Brad Pitt

Možda je bila premlada kako bi znala što je pravi poljubac, ali glumica Kirsten Dunst prisjetila se poljupca sa slavnim glumcem u filmu 'Intervju s vampirom'.

'Bio je to samo mali poljubac. Svi su mi govorili kakva sam sretnica što me poljubio Brad Pitt, ali ja sam mslila da je to odvratno. Nisam poljubila nikog drugog sve do svoje šesnaeste godine. Kasno sm procvjetala.'

Angelina Jolie

Većina muškaraca sve bi dala za poljubac sa slavnom glumicom. James McAvoy dobio je tu šansu, ali poljubac nije prošao kako je očekivao. 'Mogu vam reći kako je to ljubiti se na filmskom setu. Bilo je čudno, znojno i ne baš lijepo.'

Tom Cruise

Prilikom snimanja 'Nemoguće misije', glumica Thandie Newton nije baš uživala u ljubljenju sa Tomom Cruiseom.
'Bilo je malo škakljivo i nekako mokro', kazala je.

Harrison Ford

Glumica Helen Mirren nije sramežljiva kada se priča o ljubljenju na filmskom setu pa je tako prokomentirala zajedničke scene sa Harrisonom Fordom. 

'On je najdraži i najslađu muškarac kojeg možete upoznati. Ipak ne zna se ljubiti na filmskom setu. Vjerujem da nije toliko dobar ni izvan seta. Ne mislim samo ja tako, i druge su glumice potvrdile', izvještava zimbio.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. listopad 2020 03:42