StoryEditor
ShowbizPričali smo s kandidatkinjama

Ove Dalmatinke ‘razvalile‘ su u ‘The Voiceu‘: Solinjanka je publiku ganula životnom tragedijom, Splićanka Darija dolazi iz glazbene obitelji, a Petra iz Podstrane uskoro će diplomirati 

Piše Vinko Paić Snimke: Dario NJAVRO, Krasnodar Peršun/HTV
11. siječnja 2020. - 12:01
Albina Grčić: Moram priznati da se nisam dugo dvoumila između Vanne i Gobca-izabrala sam Vannu dario njavro, krasnodar peršun/HTVAlbina Grčićalbina Grčić

Sredinom veljače saznat ćemo tko će naslijediti pobjednice prve i druge sezone popularnog pjevačkog showa “The Voice”, gdje su dosad trijumfirale Nina Kraljić i Ruža Janjiš.

Ove subote (11. siječnja) na Prvom programu HRT-a započinje nova faza natjecanja, tzv. nokauti, a tim smo povodom odlučili razgovarati s četiri Dalmatinke koje su u dosadašnjim emisijima, jednako kao i neki njihovi konkurenti, zadivili mentore Vannu, Gobca, Massima i Ivana Dečaka, ali i mnogobrojnu publiku na društvenim mrežama i ispred malih ekrana.

Svaka od njih danima se priprema kako bi i ovaj put na pozornici “The Voicea” zabljesnula i ostavila srce. A kad se svjetla reflektora ugase, one su, priznaju nam, tek obične djevojke iz susjedstva koje trenutna slava nimalo nije promijenila jer glazba je njihova najveća ljubav i ono čime se žele baviti. “The Voice”je, složit ćete se, svakako dobar prvi korak prema ispunjenju svih njihovih snova!

PETRA PERIŠIĆ: 'Gobac bi guštao s mojom ekipom u Podstrani!'

Je li vam ovo prvo sudjelovanje u nekom glazbenom natjecanju? Kakvi su bili komentari nakon emisije?

Da, “The Voice” mi je prvo glazbeno natjecanje. Komentari su bili odlični, mobitel mi je zvonio, poruke su stizale, nisam očekivala da će mi se sve tako dobro posložiti i mogu vam reći da sam jako zadovoljna i sretna. Bila sam preuzbuđena, i onda kad shvatim da su reakcije ljudi odlične, posebice mojih bližih, onda mi je srce veliko kao kuća.

I sami ste energični poput vašeg mentora Davora Gopca. Planirate li ga dovesti u jedan đir po Podstrani?

Ha ha, naravno! Šjor Gobac je toliko drago, opušteno i emotivno biće i već sam unaprijed znala da želim da mi on bude mentor. Onog trenutka kad mi se okrenuo prštilo je veselje iz mene. On je definitivno osoba s kojom se možete družiti i sigurna sam da bi u Podstrani uživao i družio se s nama, mojom obitelji i prijateljima.

Uz pjevanje u bendu studirate turizam. Vidite li se jednog dana u toj struci ili je glazba vaša prava ljubav?

Vidim se i u turizmu, bez obzira na to što je glazba moja ljubav. Kad sam bila mala, uvijek sam govorila da želim biti pjevačica i glumica, i moj se pjevački san napokon počinje ostvarivati, te se nadam da ću pjevati tijekom cijelog života. Ekonomski fakultet u Splitu je odličan fakultet i zadovoljna sam sa svime što mi je omogućio. Evo, sad sam na zadnjoj godini diplomskog studija i stvarno želim završiti fakultet i posjedovati znanje o ekonomiji i turizmu. Nikad ne znate gdje me putovi mogu odvesti.

Što od vas možemo očekivati u idućoj fazi natjecanja?

Možete očekivati opet vrckastu i energičnu Petru. Na pozornici sam opuštena i svoja. Svi koji me poznaju znaju da sam to u potpunosti ja. Pjevam jednu od dražih mi pjesama i nadam se da ću na nastupu uspjeti pokazati svoje pjevanje, osobnost, emociju i jednostavno uživati, kao i svaki put kad nastupam. Prijateljica Mirna Vučemilo je opet zaslužna za moj stajling i ne sumnjam niti malo da će odraditi odličan posao.

Kad biste pobijedili u “The Voiceu”, što biste prvo napravili?

Sigurno bih se prvo proveselila sa svojim najbližima, a onda dalje što će biti prepustila sudbini.

#THE VOICE HRVATSKA

Izdvojeno