StoryEditor
Showbizturski hit

Otkrivamo što će se dogoditi Edi i Serkanu u finalu serije ‘Miriše na ljubav‘ koja je zaludila Hrvate! Posljednja se epizoda u Turskoj čekala s velikom napetošću, evo i zašto...

Piše Mozaik SD
9. kolovoza 2022. - 20:16

Turska serija 'Miriše na ljubav' koja se prikazuje na RTL-u svake večeri od ponedjeljka do petka pravi je hit među Hrvatima ovog ljeta.

Premijerno je prikazana 8.7.2020. na turskom kanalu Fox, a pratili su je gledatelji u više od 25 zemalja na gotovo svim kontinentima. Zbog prekrasnih lokacija, zanimljive priče i atraktivnih glumaca ubrzo je postala jedna od najgledanijih turskih serija, čemu je svakako pridonijelo i to što su glavni glumci svoj ljubavni odnos iz serije prenijeli i u stvaran život.

image

Miriše na ljubav

RTL

Finalna 52. epizoda emitirana je prošlog rujna u Turskoj i doslovno je srušila rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima se prikazivala. Ne sumnjamo da će tako biti i u Hrvatskoj, a zasad još nije poznato hoće li RTL u jesenskoj shemi zadržati seriju u udarnom terminu.

OPREZ SPOILERI! AKO NE ŽELITE ZNATI KAKO ĆE ZAVRŠITI SERIJA NEMOJTE ČITATI DALJE!

Posljednja epizoda bila je vrlo emotivna i u obiteljskom duhu te bez peripetija na koje su Eda i Serkan već navikli.

Eda je pala s ljestava i svi su mislili da je život bebe koju čeka u opasnosti. To je njezina druga trudnoća jer je sa Serkanom još prije dobila kćer. Srećom, i ona i njezin sin su dobro. Ipak, Serkan odlučuje angažirati poseban tim kako bi netko uvijek pazio na njegovu voljenu.

image

Miriše na ljubav

RTL

Eda objavljuje da beba već ima ime i zvat će se Alpen što je najviše razveselilo Aidan koja joj kaže da je puno voli. - Eda, ti nisi moja snaha, ti si moja kćer - rekla joj je Serkanova majka.

Četiri mjeseca kasnije, Eda i Serkan useljavaju se u svoj novi dom. Jednog dana nalaze se na izletu daleko od civilizacije gdje im se pokvari automobil. Edu uhvate trudovi, a Serkan shvati da će upravo on morati biti taj koji će je poroditi.

- Gubim svijest. Kunem se da ću se onesvijestiti - kaže joj Serkan. Ali sve prođe u najboljem redu, Eda donese sina na svijet naslonjena na stablo. Serkan i ona plaču od sreće držeći sina u naručju.

image

Miriše na ljubav

RTL

I ostali imaju happy end. Aifer susreće čovjeka na parkiralištu, a iako su krenuli loše jer ju je umalo pregazio, dogovore ponovni susret. Melo upoznaje ljubav svog života: jednog od liječnika u bolnici.

Serija završava dok Eda izgovara ove rečenice:

- Ponekad život čovjeku ponudi iznenađenja koja su čak i bolja od njegovih snova. Ponekad čovjek sam stvara svoju sreću. Ne smijete odustati, izgubiti nadu, bez obzira na sve. I ovaj čovjek kojeg sam nekoć mrzila...

Moja ljubav, moje srce, moj čovjek. Serkan Bolat. Kako je lijepo što sam ti pokucala na vrata. Kako je lijepo što mi je otvorio svoje srce. Sada imamo dug život pun iznenađenja. Zajedno s kćeri i sinom. Naša priča se nastavlja. Volim te ludo, Serkan Bolat! 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2022 00:36