StoryEditorOCM
ShowbizNEVIĐENA BRUTALNOST

Oteta dva psa Lady Gage, njihov šetač pogođen s četiri hica. Trećeg psa je 30-godišnji Ryan držao u zagrljaju dok je ležao u krvi. Pjevačica nudi milijunsku nagradu

Piše M. Č.
25. veljače 2021. - 16:57
Lady Gaga je strašnu vijest primila u Rimu, gdje snima film. Utjelovila je Guccijevu udovicu, koja je naručila njegovo ubojstvoCobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Šetač pasa slavne glazbenice Lady Gage pogođen je s četiri hica u prsa dok je u srijedu navečer bio u šetnji u zapadnom Hollywoodu s njezina tri psića.

Ryan Fisher napadnut je na aveniji Sierra Bonita, a dva od tri Gagina francuska buldoga, Koji i Gustavo, ukradeni su, dok je trećeg, koji se zove Miss Asia, 30-godišnji Ryan držao u zagrljaju dok je u krvi ležao na pločniku.


Kad je policija stigla, Ryan je bio svjestan, ali je jedva disao i odmah je prebačen u najbližu bolnicu, gdje se oporavlja. Fisher se brinuo o psima dok Lady Gaga boravi u Italiji, na snimanju novog filma.


Šokirana Lady Gaga navodno je ponudila nagradu od pola milijuna dolara, bez ikakvih pitanja za siguran povratak otetih pasa.

Nije poznato jesu li...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:32