StoryEditor
ShowbizPonovno manekenka

Ostavila najvećeg latino zavodnika, pa osvojila Neymara: nova djevojka poznatog nogometaša podrijetlom je Hrvatica, prošle godine ljetovala je u Dalmaciji

14. listopada 2019. - 20:40
2019-10-09T103155Z_393765190_RC17CE303490_RTRMADP_3_SOCCER-FRIENDLY-BRA-SEN-PREVIEW.JPG

Ljubavni život jednog od najvećih zavodnika s nogometnih terena vječno inspirira medije, naročito brazilske odakle Neymar i je podrijetlom. Ovaj put prvi su se dohvatili njegove nove ljubavi, a vijest o toj vezi preplavila je danas brojne svjetske medije.

Riječ je o ljepotici hrvatskog podrijetla, Nataliji Barulich, koja je zavela 27-godišnju nogometnu zvijezdu nakon što je prekinula s najvećim latino zavodnikom trenutno na glazbenoj sceni, Malumom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

Navodno je viđena na nekim utakmicama Paris Saint-Germaina za koji igra Neymar, a čeka se njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti - zasad je sve na razini šuškanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

No ona su sve glasnija. Nakon prekida dvije godine duge veze s Malumom, kojemu je pravo ime Juan Luis London Arias, a pjeva neke od najvećih reggaeton hitova u posljednje vrijeme ("Chantaje" sa Shakirom, "Medellin" s Madonnom, "Mala Mia"), Natalija je navodno uskoro upoznala Neymara koji ju je osvojio na prvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

Manekenka je pak s bivšim dečkom prošle godine ljetovala u Dalmaciji. Posjetili su Dubrovnik, a svojim je pratiteljima tada poručila:

"Djelomično sam Hrvatica! Koje zadovoljstvo je biti u ovoj prekrasnoj državi prvi put...". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

'Djelomično sam Hrvatica, prvi put sam ovdje!': zgodna djevojka popularnog pjevača oduševljena Dubrovnikom, njegove obožavateljice njom malo manje

Natalijin je otac Hrvat, a majka Kubanka. Ljepotica je rođena u Kaliforniji gdje se natjecala i na izboru za tamošnju mis. Zaštitno je lice brenda Guess, a surađivala je s Bentleyjem, Nikeom i Appleom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Neymar je, podsjećamo, prekinuo s dugogodišnjom djevojkom, također manekenkom, Brunom Marquezine. Nakon prekida veze uslijedila je afera u kojoj je optužen za silovanje djevojke u hotelskoj sobi, kojoj se još čeka presuda. Neymar ima jedno dijete, dječaka Davija iz veze s Nadine Santos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brunamarquezine) on

Obrat u slučaju Neymar: nogometaš optužen za silovanje napravio kobnu grešku prilikom 'obrane' na društvenim mrežama, prijeti mu pet godina zatvora

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 01:12