Showbiztko se zadnji smije...

Osmogodišnji Matej Veličanstveni zlatnim gumbom 'začepio usta' momcima iz razreda koji mu se rugaju zbog njegova talenta: 'Ma nisu ti ni do koljena!'

Piše M.Dr.
4. studeni 2019. - 00:20
61778480
rgx time: 4.5061111450195E-5

Matej Mateković nastupio je posljednji u šestoj emisiji showa Supertalent i zasluženo dobio Zlatni gumb.

Čolin dvojnik svojim glasom Šuputicu i Tomčićku ostavio bez teksta! Je li srpski kandidat bolji od originala ili je samo njegova kopija?

Talijan Filippo u Supertalentu svojim nastupom na noge podigao i žiri i publiku: 'Vau, hoda u štiklama bolje od 90 posto žena! Samo po sebi je to talent!; žene ga već obožavaju, muškarci zgražaju

Samoprozvani 'Matej Veličanstveni' kazao je kako ga zbog njegova talenta momci iz razreda baš i ne vole. Kažu mu da hulahup nije za dečkiće, a Matej je došao u Supertalent dokazati im da je on kul.

Žiri i gledatelji oduševljeni su bili njegovim nastupom, a prije nego li je 'časni sud' uopće komentirao njegov nastup, Frano Ridjan i Igor Mešin doletjeli su na pozornicu, pa stisnuli svoj zlatni gumb.

 

Matej se u nedjelju navečer najviše komentirao na društvenim mrežama, nakon što je nastupio posljednji u Supertalentu, te pobrao oduševljenje, kako mlađe, tako i one starije publike...

-'Prekrasno!  Stvarno uživa u onom što radi, a nadam se da će ga nakon ovoga dečki iz razreda više cijeniti... Bravo, samo nastavi živjeti svoj san!!!' 'Iskreno, njegovu vještinu nisam uopće doživjela. Zašto? Zato što mi je fokus cijelo vrijeme bio na tom nasmijanom licu. Taj dečkić cijelim svojim srcem uživa u svakom trenutku svog nastupa.' 'Meni najdraži zlatni gumb do sada! Ne pamtim kada sam vidjela ovako iskrenu sreću, pa taj se mali smije i veseli cijelim svojim tijelom.' - nizali su se komentari na Facebooku.
-Bravo, predivno malo biće️️️. Da vidimo sada te 'velike' face iz razreda'. Ma nisu ti ni do koljena!!!' - složili su se brojni s ovom tvrdnjom.

-Nijedan nastup do sada me nije toliko dirnuo, toliko sreće u tom djetetu.. Neka si ti njima pokazao da valja slijediti svoje snove.. Bravoooo Matej...koja pljuska roditeljima dječaka koji su ti se ikad rugali...nek se zamisle bar malo, još im je na vrijeme...divan si - ganuta je jedna gospođa.

-To je ona motivacija, trud i rad koji su ga doveli do ovoga trenutka kada je u njemu zasjala sreća . Možemo biti ponosni na ovakvu djecu, koja se već sama po sebi rađaju s visokim stupnjem inteligencije.

Stvarno se je pokazao i uspio ostvariti svoj san, svaka mu čast, nastup je bio genijalan! Eee, da vidimo oće li mu se sada prijatelji u školi rugat!!

Drago mi je da će ovakvo čudo od djeteta začepit usta djeci koja se ne bave ničim osim kompjuterom,mobitelom i tlačenjem staraca, i da ga neće omalovažavati i vrijeđati zbog, za njegove godine, iznimnog uspjeha - komentirali su.

-Sad će svi dečki iz razreda trenirati hulahop - zaključio je jedan gledatelj.

 

#SUPERTALENT#HIP-HOP#ZLATNI GUMB#MATEJ MATEKOVIć