StoryEditor
Showbizživot na vagi

Opuzenka Julija shrvana nakon što su je željeli izbaciti: Nakon što mi je preminuo otac, odbacivanje mi još teže pada...

Piše L.L.
24. listopada 2019. - 01:31
julija nova

-Izgubili smo na vaganju i nisam zadovoljan time. Žao mi je što smo upropastili dobar ciklus. Ma ne dobar, nego odličan ciklus. Od prvog do zadnjeg dana imali smo pobjede u rukama i sad je to upropašteno ovim porazom na kraju. Plavci slave, čestitam im na tome. Vidim da moji imaju zategnute odnose s Julijom i bojim se da bi ona mogla ispasti - kazao je trener Edo.

U timu crvenih ispod crvene linije bili su Ana, Danijela i Julija s istim postotkom izgubljene mase – 2,1 posto. Zbog toga je crvena linija postala žuta te su članovi crvenog tima morali sami odlučiti koga žele izbaciti prvog. Svi crveni složili su se da bi izbacili Juliju jer ne poštuje ni pravila ni prehranu. No, Marijana ih je iznenadila rekavši im da ipak nitko neće napustiti show.

-Nadam se da će Julija shvatiti da joj želimo pomoći, a ne odmoći. Mi smo tim koji treba surađivati da bi se vidjeli rezultati - komentirala je Danijela.

Julija je poslije vaganja bila dosta pogođena situacijom i priznala je da se još nije priviknula na pomisao da je potpuno sama nakon što joj je prije gotovo dvije godine preminuo otac, zbog čega joj je odbacivanje kandidata još teže palo.

Kandidatima je u posjet došla Marijana kao bi ih obavijestila da im je pripremila prvo iskušenje – kandidate čeka obilan doručak, a kandidat koji pojede najviše kalorija dobit će imunitet.

Julija je prva išla po doručak, a kandidati ne znaju da treneri s nutricionisticom Martinom Linarić gledaju na kameri što biraju za jelo. Julija je nakon podužeg razmišljanja odlučila izabrati komad lubenice, ali su treneri komentirali da je to nedovoljan doručak te da je trebala odabrati kvalitetne namirnice. Marino je treći išao u izazov i isto odabrao voće, baš kao i Ana.

I Mirna se odlučila za voće, kao i Sara. Maca je odabrala sir i vrhnje, jaje, krastavce i papriku, što je po mišljenju trenera i nutricionistice bio dotad najbolji odabir. Danijela je odabrala isto što i Maca.

Nakon izazova nutricionistica Martina rekla im je da su imali grešaka u odabiru namirnica, ali da su ipak upili neka znanja. Po broju unesenih kalorija pobjednik je bio Ivan Jakubovski, ali zbog toga baš nije  sretan.

Poslije iskušenja kandidate je čekao trening, a posebno 'nabrijan' na svoj tim, Edo je izdvojio Juliju, koju su kandidati odabrali kao najlošiju kariku svog tima zbog čega je Edo htio ustanoviti u čemu je problem. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. veljača 2021 06:07