StoryEditor
Showbizzahuktale se pripreme za blagdane

Operacija Trijumf: slavio se Bajram, slavit će se i Božić - ali samo katolički

Piše PSD.
10. prosinca 2008. - 21:43
Još nije odlučeno hoće li na ‘najluđu noć’ u godini biti prikazana specijalna emisija iz OT kuće na Košutnjaku, ali je za televizije iz pet zemalja zasad najvjerojatniji scenarij uključivanje na silvestarsku proslavu

Nagađanja srpskih tabloida da bi glazbeno natjecanje “Operacija Trijumf” moglo završiti na srpski Badnjak, pokazala su se netočnima. Naime, samo finale showa dogodit će se dan prije, 5. siječnja.

Hoće li se u završnici pojaviti i neka od slavnih imena svjetske glazbene scene, kao što je bio slučaj s otvaranjem na kojem je nastupila Anastacia, od Marinele Kvapil, glasnogovornice tvrtke “Emotion” koja je dobila organizaciju prvog regionalnog natjecanja ovog svjetski poznatog formata, nismo uspjeli doznati. Jednako tako, organizatori su tajnoviti kad je u pitanju proslava nadolazećih blagdana.

- Kao što smo na Akademiji proslavili Kurban-bajram, proslavit ćemo i katolički Božić, a studenti jedino neće imati priliku za proslavu pravoslavnog Božića, jer ranije završavamo s natjecanjem - kazala je Kvapil.

Još nije odlučeno hoće li na “najluđu noć” u godini biti prikazana specijalna emisija iz OT kuće na Košutnjaku, ali je za televizije iz pet zemalja zasad najvjerojatniji scenarij uključivanje na silvestarsku proslavu.

Kao što je već rečeno, povratak Marine Tucaković u ocjenjivački žiri i dalje je neizvjestan.

- Ne možemo očekivati da će se Marina Tucaković vratiti u žiri već idućeg ponedjeljka, svjesni smo toga. Ipak, odlučili smo ostaviti njezino mjesto prazno, a ona će ga ispuniti kada i ako to bude željela, bilo u ovoj ili nekoj od idućih sezona “Operacije Trijumf” - kazala je Klapin.

Na pozornicu će idućeg ponedjeljka uz preostale studente stati Petar Grašo i Karolina Gočeva. Splitski pjevač s Adnanom Babajićem će otpjevati pjesmu “Vera od suvog zlata” i s Danijelom Pavlovićem pjesmu “Utorak”, a Gočeva će sa studenticama Anom Bebić i Sonjom Bakić izvesti “Lady Marmelade” iz “Moulin Rougea”.

Splićanin Igor Cukrov dobio je za zadatak duet s Ninom Petković - ljubavnu pjesmu Celine Dion “My Heart Will Go On”, koju poznajemo iz filma “Titanic”, dok će druga hrvatska predstavnica, Metkovčanka Ana Bebić, imati priliku pokazati se u nešto “strastvenijem” izdanju s pjesmom “Womanizer”, koju inače izvodi Britney Spears.

#OPERACIJATRIJUMF

Izdvojeno