StoryEditor
ShowbizPOZNATO LICE

Ona se baš želi udati! Prva se ljubila s Mijom i patila zbog njega pred nacijom, sad je spremna muža naći drito pred oltarom; Priželjkuje zločestog

Piše PSD
10. ožujka 2020. - 13:53
Maja Bota/RTL

Nikolina Tutić 31-godišnja je djevojka iz Svete Nedjelje koju je hrvatska tv publika upoznala kao najemotivniju i najzaljubljeniju natjecateljicu u prošloj sezoni showa "Gospodin Savršeni", koja nije mogla ni znala skriti osjećaje prema Miji Matiću, od kojeg je očekivala sve.

A na kraju dobila samo prvi strastveni poljubac.

"Konobarica u kojoj se krije pravi mali umjetnik", kako je predstavila sebe na RTL-u, nije uspijevala zauzdati razočarenje svaki put kad bi Mijo posvećivao ozbiljniju pažnju drugim kandidatkinjama, Ivi Runjanin posebno, pa su se znale nemalo puta brisati suze.

No nakon razočaranja u Miju, Nikolina je odlučila svojoj potrazi za ljubavi života dati drugu šansu i to - drito pred oltarom. Objavom na Instaghramu otkrila je i svoje radno mjesto, te kako je kao djelatnica vrlo revnosna.

Nikolina je ipak morala uzeti stanku na poslu, jer se prijavila u najnoviji show na RTL-u koji starta idućeg tjedna, a u kojem parovi započinju svoju ljubavnu priču tako da se najprije - vjenčaju!

Uoči početka "sociološkog eksperimenta", kako na RTl-u vole zvati ovaj show, plavokosa djevojka otkrila je kakvog bi ona partnera zapravo najviše željela.

"Volim humoristične dečke, visoke i dobro građene, koji drže do sebe. Voljela bih kad bi bio avanturist, s kojim se ne bih dosađivala!" - precizirala je Nikolina Tutić.

Rekla je i da u vezi traži romantiku i spontanost i uzajamno razumijevanje i potporu u dobrim i lošim danima.

"Ponekad je za ljubav dovoljan jedan pogled, no do sada nisam imala sreće u ozbiljnim vezama", priznala je.

Onako tiha, plaha i ranjiva, kakav je makar dojam ostavljala na tv-u, iznenađuje poentiranjem da zapravo želi "zločestog momka meka srca".

Na Instagramu je otkrila i kako joj je netko čestitao Dan žena velikim cvjetnim buketom. Je li isti posljedica spoja iz showa, tek će se otkriti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. listopad 2020 14:23