Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizUVIJEK IH PRIMIJETIMO

Olja i Igor Vori danas žive poput 'prosječnog para': oboje rade, bave se djecom i školom i uživaju kad ukradu večer za sebe, evo gdje su ih naši fotoreporteri sinoć snimili

Piše M.K.
17. listopada 2019. - 12:04
bitange00

Olja i Igor Vori su jedan od onih malobrojnih parova za koje odmah vidite da im je lijepo zajedno i da uživaju partnerski život.

Iduće godine slavit će 20 godina svoje ljubavne veze, koju nikad nisu obilježili skandali, usprkos svim destinacijama na koje je Igora vodila njegova sjajna profesionalna rukometna karijera, pa i Olju s njim, dakako, kao i činjenici da je, kad su počeli hodati, imao svega 20 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Iz javnog života, a i ne samo javnog, poznate su brojne veze "svijene na prvim leptirićima", koje su, koje desetljeće kasnije, počele pucati pod pritiscima zrelog života.

Vorijevi, po svemu sudeći, uspješno plove kroz sve faze, pa i ovu ovogodišnju, u kojoj je njihova kćerkica Nika krenula u školu, a Olja počela raditi na Zdravstvenom veleučilištu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️#goodmorning 🌎

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Kako se Igor nakon odlaska u igračku mirovinu zaposlio kao direktor Hrvatske rukometne reprezentacije, tako Vorijevi u Zagrebu žive tipičan obiteljski život, isprepleten poslovima i obavezama oko djece, između kojih se gušta u vremenu za sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Sinoć su snimljeni u zagrebačkom kazalištu "Luda kuća", gdje su došli pogledati jednu od najdugovječnijih predstava, inspiriranu humorističnom serijom, "Bitange i princeze".

Dok je Igor Vori bio odjeven "najtipičnije muški", u košulju, traperice i udobne tenisice, Olja je i u ovoj prigodi pokazala da kod nje stvari u modnom smislu nikad ne funkcioniraju prosječno.

Kožne hlače vinskocrvene boje sparila je s efektnim topom i pokazala svoju zavidnu liniju.

"Modno kombiniranje nije nešto o čemu ja puno brinem, meni je to nešto najnormalnije, sastavni dio svakodnevice kao što je oprati zube, tako mi je i biti pristojan, počešljan, lijepo se obući.

Svoja sam oduvijek, nije mi to nešto novo niti je to nešto zadnje što su mediji otkrili u zadnje vrijeme, ja sam oduvijek takva" - ustvrdila je Splićanka u jednom razgovoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

 

#OLJA VORI#OLJA I IGOR VORI

Izdvojeno