StoryEditor
ShowbizNe znaju se kumovi

Odustali od Windsora? Harry i Meghan krstit će Lilibet u tajnosti u Kaliforniji

17. kolovoza 2021. - 16:13

Princ Harry i Meghan Markle svoju će kćerkicu Lilibet Dianu krstiti u tajnosti u SAD-u, tvrdi stručnjak za kraljevsku obitelj Richard Fitzwilliam. Harry, koji će u rujnu proslaviti 37. rođendan, i njegova 40-godišnja supruga Meghan, zajedno s dvogodišnjim sinčićem Archiejem i malenom Lilibet žive u 14,6 milijuna dolara vrijednoj kući u kalifornijskom Montecitu, a trenutačno su oboje na porodiljnom dopustu nakon što im se u lipnju rodilo drugo dijete.

Premda su prošle godine napustili pozicije starijih, radnih članova kraljevske obitelji, posljednjih se tjedana pisalo kako Harry i Meghan žele Lilibet krstiti u Windsoru, uz prisutnost 95-godišnje kraljice Elizabete II., o čemu je Harry navodno obavijestio nekoliko osoba. Njegova biografkinja Angela Levin kazala je kako takvim očekivanjima Harry dovodi u neugodnu poziciju svoju baku kraljicu budući da ona nije bila prisutna na krštenjima nekoliko mladih članova kraljevske obitelji posljednjih godina.

image
Chris Jackson/AFP

Kraljica nije bila ni na krštenju Harryjeva i Meghanina sina Archieja u Windsoru prije dvije godine. To je krštenje, suprotno kraljevskoj tradiciji, pratila velika tajnovitost, a Harry i Meghan nisu objavili ni imena Archiejevih kumova, što je izazvalo dosta kritika.

Čini se kako su Harry i Meghan ipak odustali od ideje krštenja u Windsoru. Oni još nisu objavili nikakvu fotografiju svoje kćerkice, a hoće li možda američki mediji skloni odbjeglom kraljevskom paru iz nekog "pouzdanog" izvora doznati tko su njezini kumovi i ima li među njima slavnih imena s kojima se Harry i Meghan rado druže, tek ćemo vidjeti.

item - id = 1120702
related id = 0 -> 1122896
related id = 1 -> 1105536
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2021 16:53